Bankalar, PTT'ler ve Hastaneler açık mı? Bayramda açık olacak mı?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek? Bankalar ne zaman açılacak? PTT'ler hangi gün hizmet vermeye başlayacak. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bankalar, PTT'ler ve Hastaneler açık mı? Bayramda açık olacak mı?

Ramazan Bayramına kısa bir süre kalan en çok merak edilen konulardan biri Arefe'de ve Bayramda bankaları ile hastanelerin açık olup olmadığı sorusu oldu. Peki arefe günü bankalar açık olacak mı? Bankalar kaç gün tatil yapacak? PTT ne zaman açık olacak? Hastanelerin poliklinikleri bayramda açık olacak mı? İşte cevaplar.

26 Haziran Pazar günü başlayacak olan bayram tatili toplamda 3 gün olarak. 26-27 ve 28 Haziran günlerinde tüm kamu çalışanlarına bayram tatili verilecek. 26 Haziran Pazar Bayramın ilk günü, 27 Haziran Pazartesi Bayramın 2. günü, 28 Haziran Salı ise Ramazan Bayramının son günü olarak kutlanacak.

Bankalar Açık mı?

Arefe gününün Cumartesi olması nedeniyle Bankalar vatandaşlara hizmet veremeyecek. Bankalarda işlemleri olan vatandaşlar, 29 Haziran Çarşamba gününü beklemek zorundalar.

PTT Açık mı?

PTT'ler de bankalar gibi hizmet verecek. 24 Haziran günü tatile giren PTT, bayramın 2. ve 3. günü hizmet verecek.

Hastaneler Açık mı?

Hastaneler de Bayramda kapalı olacak. 24 Haziran'da bayram tatiline giren Klinikler, Çarşamba günü hizmet vermeye başlayacak. Ancak Acil servisler, vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Noter  ve Vergi Daireleri Açık mı?

Noter ve Vergi Daireleri de diğer kurumlar gibi olacak, 24 Haziran Cuma günü tatile giren Noter ve Vergi Daireleri, 29 Haziran Çarşamba günü hizmet vermeye başlayacak.

Son dakika haberlerinden gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.