Bankaların Emeklilere Promosyon Teklifleri Açıklandı

Emekliye en çok promosyon veren bankalar belli oldu. Emekliye hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Son dakika emekli promosyon haberi sitemizde.

Yayınlanma:
Bankaların Emeklilere Promosyon Teklifleri Açıklandı

Bu ay milyonlarca emekli zamlı maşlarını aldılar. Bankalar da ilk kez 2017 de uygulanan promosyon kampanyasının ikincisini yapmaya hazırlanıyor.Promosyon ödemeleri bankalar arasında bir rekabete yol açtı. Peki, 2020 emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu. Banka promosyon ücretleri ne kadar? Hangi bankalar ne kadar promosyon ödeyecek? İşte emeklilerin merakla beklediği promosyonlar hakkında bilgiler.

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.5haber.com/wp-content/uploads/2020/01/Bankaların-Emeklilere-Promosyon-Teklifleri-Açıklandı.mp4"][/video]

Hangi banka emeklilere ne kadar promosyon verecek? İşte bankaların açıkladığı promosyon miktarları ve diğer avantajlar;

GARANTİ BBVA:

1000 lira emekli maaşı alanlara 300 TL, 1000-2000 lira arasında maaş alanlara 375 TL, 2000 TL üzeri alanlara 450 TL promosyon ödemesi yapıyor. Garanti Paramatik'den tek tuşla paralarını kuruşu kuruşuna alabilecekler. Şubelerde işlem önceliğine sahip olacaklar. 3 ayda bir ödeme yapabilecekleri avantajlı kredi imkanları sunuyor.

ZİRAAT BANKASI:

  • 1.000 TL altında emekli aylığı alanlara 300 TL,
  • 1.000 TL ila 2.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 375 TL,
  • 2.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 450 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

AKBANK:

450 TL ye kadar promosyon alma imkanı. Bunun yanında tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme havale gibi imkanlar sunuyor. Maaşları yatmadan 2 gün önce çekebilme imkanı.

ING:

450 TL ye kadar promosyon alma imkanı. Bütün ATM'lerden ücretsiz para çekme, müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak ve özel faiz fırsatları sağlıyor.

DENİZBANK:

450 TL ye kadar promosyon alma imkanı. Emekli bir yakınını getirene 100 lira promosyon. Alışverişlerde indirim, özel faiz imkanları sunuyor.

İŞBANKASI:

450 TL ye kadar promosyon alma imkanı. EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti, özel faiz imkanları sunuyor, kredi kartında yıllık ücreti ödememe gibi imkanlar sunuyor.

FİBABANKA:

Emekli maaşına göre 330, 415, 500 lira promosyon alma imkanı.

QNB FİNANSBANK:

450 TL ye kadar promosyon alma imkanı. Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı. Bireysel İnternet bankacılığından yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti. Şubelerde işlem önceliği, kredi kartında yıllık ücreti ödememe gibi imkanlar sunuyor.

5haber.com Muhammet Çığay

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.