Bankkart Olanlara Müjde! 28 Şubata Kadar Başvuru Yapanlara 2.000 TL Hediye Verilecek

Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen açıklamalara göre, kampanya kapsamı içerisinde başvuru yapanlara 2.000 liraya kadar hediye verilecek. Başvurular başladı. Tüm detayları ve merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Yayınlanma:
Bankkart Olanlara Müjde! 28 Şubata Kadar Başvuru Yapanlara 2.000 TL Hediye Verilecek

Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası son kampanyasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Banka tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, Bankkart ile Tatil Budur üzerinden yapılan peşin / taksitli alışverişe 750 TL lira, 12.500 TL – 19.999 TL arasındaki alışverişlere tam 1.250 TL Bankkart lira, 20.000 TL ve üzerindeki işlemler içinse 2.000 liraya kadar hediye vereceği paylaşıldı.

Kampanya Detayları Ve Şartları Neler?

Ziraat Bankası söz konusu kampanyayla ilgili olarak detaylı bilgileri resmi web adresinde paylaştı. Paylaşılan bilgilere ve detaylar ise şu şekilde;

  • Kampanya tarihleri 4 Şubat ile 28 Şubat 20233 arasındadır.
  • Kampanya katılımı Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • SMS üzerinden katılım sağlamak için ‘’TATILBUDUR’’ yazarak 4757’ye SMS atabilirsiniz.
  • Kampanyadan faydalanmak için katılım şarttır. Katılım sağlamayanlar faydalanamayacaktır.
  • Kazanacağınız Bankkart liralara 7 Mart 2023 tarihinde hesaplara yüklenip, 11 Nisan 2023 tarihine kadar kullanımı mümkün olacaktır.
  • Bir müşteri maksimum bir kere kampanyaya katılabilir.
  • Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılacak olan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.

Türkiye’nin en büyük kamu bankasından birisi olan Ziraat Bankasının kampanyasına sizlerde katılabilirsiniz. Kazanacağınız Bankkart liralarla doyasıya alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyanın son başvuru tarihinin 28 Şubat olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.