Banu Alkan Canlı Yayında Genç Sevgilisinin Fotoğrafını Gösterdi

Banu Alkan, önceki gün katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Banu Alkan, 31 yaşındaki sevgilisinin fotoğrafını gösterdi. İşte Banu Alkan'ın sevgilisi.

Yayınlanma:
Banu Alkan Canlı Yayında Genç Sevgilisinin Fotoğrafını Gösterdi

Yeşilçam dönemine damgasını vuran ve güzelliği ile Türkiye'nin gönlünde taht kuran ünlü isimlerden olan Banu Alkan'dan flaş açıklamalar geldi. Banu Alkan programda merak edilen sevgilisinin fotoğrafını gösterdi.

Önceki akşam yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan ünlü isim, sunucunun ısrarlarına dayanamadı ve genç sevgilisinin kim olduğunu açıkladı. Banu Alkan, Renkli sayfalar programında yaptığı açıklama ve gösterdiği fotoğraf ile Amerika'da yaşamakta olan 31 yaşındaki sevgilisinin fotoğrafını gösterdi.

Öğrenci olduğu öğrenilen 58 yaşındaki Banu Alkan'ın sevgilisinin adının baş harfinin M ile başladığı öğrenildi.

Programda adını ve resmini açıklamak istemediğini söyleyen Banu Alkan, sunucunun yoğun ısrarlarına dayanamadı ve sevgilisinin fotoğrafını gösterdi. Sevgilisinin Los Angales'te bir üniversitede okuduğunu söyleyen Banu Alkan, ona aşık olduğunu söyledi.

Banu Alkan açıklamasının devamında sevgilisinin çok kıskanç olduğunu ve yaklaşık olarak 6 aydır birlikte olduklarını söyledi.

İşte Banu Alkan'ın Sevgilisi

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, ekonomi haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.