Barcelona Juventus ve Monaco Borussia Dortmund Maçlarını Şifresiz Veren Kanalların Listesi

Bu akşam Şampiyonlar Liginde çeyrek final rövanş karşılaşmalarının sonuncuları oynanacak. İşte bu akşam oynanacak olan maçların şifresi olarak yayınlanacağı kanallar.

Yayınlanma:
Barcelona Juventus ve Monaco Borussia Dortmund Maçlarını Şifresiz Veren Kanalların Listesi

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmaları bu akşam oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek ve Şampiyonlar Ligi yarı finalistleri belli olacak.

Bu akşam oynanacak olan ve büyük bir heyecana sahne olması beklenen Barcelona-Juventus ve Monaco Borussia Dortmund karşılaşmaları saatler 21.45'te başlayacak. bu iki karşılaşma da şifreli olarak Türkiye'den yayınlanacak. Ancak bazı Avrupa ve Asya kanalları bu maçları şifresiz olarak veriyor. İşte karşılaşmaları şifresiz olarak verecek kanalların listesi.

Barcelona Juventus Maçını Şifresiz Veren Kanallar

İlk karşılaşması Juventus'!un 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşma, saatler 21.45'i gösterdiğinde başlayacak ve büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşmayı şifresiz veren kanallar şu şekilde: " 1TV (georgia) AzTV (azerbaijan) beIN Sports España / HD beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 2 / HD Canal Poland / HD Canale 5 (Italia) / HD Cosmote Sport 2 HD Futbol 2 (ukraine) / HD OBN BiH Rah-e-Farda RSI La 2 HD RTS Deux HD RTÉ 2 Ireland / HD Sky Sport 3 (germany) / HD SRF Zwei HD SuperSport 3 za / HD SuperSport MaXimo 1 TV3 (denmark) / HD Varzish Sport / HD"

Monaco Borussia Dortmund Maçını Şifresiz Veren Kanallar

İlk karşılaşması Monaco'nun 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlanan maçın rövanşı bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve şu kanallardan şifresiz olarak yayınlanacak: " 5 LIVE SD / 5 LIVE HD 5 SPORT SD / HD beIN MAX 1 / HD (españa) beIN Sports France 1 / HD beIN Sports MENA HD 12 beIN Sports MENA HD 2 BT Sport 3 / HD Cosmote Sport 1 HD Futbol 1 (ukraine) / HD Idman TV Irib Varzesh nSport / HD Sky Sport 2 (germany) / HD SuperSport 5 za / HD SuperSport Select TV3 (sweden) / HD TV3 Sport 1 (den) / HD Viasat Sport Norway / HD ZDF / HD"

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.