Barcelona PSG Maçı Saat Kaçta? Barcelona PSG Maçını Şifresiz Veren Kanalların Listesi

Barcelona ile PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında bu akşam karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta başlayacak? Karşılaşmayı hangi kanallar şifresiz olarak yayınlıyor? İşte Barcelona PSG maçı hakkında alınan son bilgiler ve maçı şifresiz veren kanalların listesi.

Yayınlanma:
Barcelona PSG Maçı Saat Kaçta? Barcelona PSG Maçını Şifresiz Veren Kanalların Listesi

İspanyol devi Barcelona ile Fransız devi PAris Saint Germain arasında bu akşam oynanacak karşılaşma büyük bir heyecana sahne olacak? Peki Barcelona PSG maçı saat kaçta oynanacak? İlk karşılaşması PSG'nin 4-0 üstünlüğü ile sona eren maç hangi kanalda yayınlanacak? Barcelona PSG maçı hangi kanalda yayınlanacak? Barcelona PSG maçı şifresiz mi yoksa şifreli mi yayınlanacak? Barcelona PSG maçını şifresiz veren kanallar hangileri? İşte Barcelona PSG karşılaşması hakkında son haberler ve karşılaşmanın yayın bilgileri.

İlk karşılaşması Fransa'da oynanan ve ev sahibi Paris Saint Germain'in 4-0 gibi farklı üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın rövanşı bu akşam oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan iki takım hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

4-0'lık farklı sonucun ardından tur atlaması zor gibi görünen ev sahibi Barcelona, internet sitesi üzerinden yayınladığı bir mesaj ile güven tazeledi ve turu geçeceğine dair taraftarlarına söz verdi. Türkler Gibi Geri Dönelim denilen başlık altında 1992 yılında kazanılan Trabzonspor galibiyeti yer aldı.

Misafir takım PSG ise ilk karşılaşmada aldığı farklı sonuç ile Nou Camp'a avantajlı geliyor. Deplasmanda 4 farklı yenilmedikleri taktirde turu geçecek olan Fransız ekibi, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Maç Saat Kaçta?

Barcelona-PSG arasında oynanacak olan karşılaşma bu akşam saat 22.45'te başlayacak.

Maçı Şifresiz Veren Kanallar Hangileri?

Karşılaşma Tivibu Spor'da yayınlanacağı için şifreli olacaktır. İşte Avrupa'da karşılaşmayı şifresiz veren kanalların listesi:

, 1TV (georgia) 5 SPORT SD / 5 SPORT HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports España / HD beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 2 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / HD Canal Sport 2 Afrique Club RTL Cosmote Sport 2 HD Dolce Sport 1 / HD Dolce Sport 5 ERT 1 / ERT HD Futbol 2 (ukraine) / HD HRT TV2 (croatia) Iran TV3 Jednotka (RTV 1) / HD Kanal A (slovenia) M4 Sport / HD MATCH! Futbol 2 / HD MATCH! TV / HD MRT 1 (play.mrt.com.mk) OBN BiH ORF Eins / HD Q2 HD Medialaan RSI La 2 HD RTS 1 (Serbia) RTS Deux HD RTÉ 2 Ireland / HD Sky Sport 4 (germany) / HD Sport 24 At Sea HD Sport TV2 (portugal) / HD SRF Zwei HD SuperSport 3 za / HD TEN 1 HD TEN 2 India TV3 (denmark) / HD TV6 Estonia TV6 Latvia TV6 Lithuania Viasat Football Norway / HD Viasat Jalkapallo Finland HD Ziggo Sport Voetbal

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.