Barcelona Real Madrid Maçı Hangi Kanalda? El Clasico'nun Muhtemel 11'leri

Bu akşam oynanacak olan Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta başlayacak? Maç hangi kanaldan yayınlanacak? İşte karşılaşmanın yayın bilgileri ve teknik adamların sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11'ler.

Yayınlanma:
Barcelona Real Madrid Maçı Hangi Kanalda? El Clasico'nun Muhtemel 11'leri

Milyonlarca futbol sever bu akşam oynanacak olan Barcelona Real Madrid müsabakasına kilitlenmiş durumda. Peki Barcelona Real Madrid karşılaşması saat kaçta başlayacak? Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen müsabaka hangi kanaldan yayımlanacak? İşte El Clasico'nın bu akşam oynanacak olan maçının yayın bilgileri.

Muhtemel 11' ler

Barcelona: Ted Stegen, Roberto, Mascherano, Pique, Alba, Rakitic, Busquets, Suarez, Neymar, Messi, Luis Suarez

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kovacic, Vazquez, Isco, Ronaldo, Benzema

Maç Saat KAçta , Hangi Kanalda?

Bu akşam saat 18.15'te oynanacak olan müsabaka Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

El Clasico Öncesi Real Madrid 6 Puan Önde

Barcelona'nın ev sahipliğinde oynanacak olan karşılaşma öncesi Real MAdrid'in ligde 6 puanlık bir avantajı bulunuyor. Bu avantajını korumak için bu akşam sahaya çıkacak olan Real Madrid, öte yandan Barcelona'nın son 8 yılda La Liga'da yaşadığı 6 şampiyonluğunu izlemek zorunda kalmıştı. Son yıllarda Real Madrid'e karşı bariz bir üstünlük kuran Katalan ekibi Barcelona, bu maça, galip ayrılmak ve Real Madrid ile arasında olan puan farkını 3' e düşürmek için çıkacak.

Yaklaşık 8 aydır yenilgi yüzü görmeyen eflatun beyazlılar, Zinedine Zidane yönetiminde son 3 yılda 2 kez devler ligi şampiyonluğuna ulaşmayı başardı. Son olarak 2012 yılında İspanya Birinci Liginde şampiyon olmayı başaran Real MAdrid, Zidane yönetiminde bu hasretine son vermek istiyor.

Son 3 Yılın En Kötü Başlangıcı

İspanya Birinci Ligi olan La Liga'ya 2004-2005'ten bu yana en kötü başlangıcını yapan Katalan ekibi Barcelona ise sezon öncesi 120 milyon Euro’dan fazla transfer harcaması yapsa da başta Iniesta olmak üzere sakat oyuncularının yokluğunu fazlasıyla hissetti.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.