Barcelona ve Real Madrid Dolu Dizgin (İspanya Ligi Puan Durumu)

İspanya 1.Lig 30. hafta karşılaşmasında Real Madrd ve Barcelona, karşılaşmalarından galip ayrıldı. İşte iki dev takımın karşılaşmalarının detayları ve İspanya Birinci Ligi puan durumu.

Yayınlanma:
Barcelona ve Real Madrid Dolu Dizgin (İspanya Ligi Puan Durumu)

İspanya Birinci Liginde 30. hafta karşılaşmaları oynandı.

Son haftalarda Avrupa Liglerindeki en heyecanlı liglerden olan İspanya Birinci Liginde önceki gün Barcelona ve Real Madrid, sahada ter döktü. İki ekipte, sahadan rahat bir şekilde galip ayrılırken şampiyonluk yarışı iyice kızıştı.

Barcelona'nın Yıkıcı Timi İş Başında

Önceki gün oynanan Sevilla karşısında Barcelona'nın iş bitirici timi Messi ile Suarez, skoru belirledi. Real MAdrid'in bir maç fazlası ile 1 puan gerisinde olan Barcelona, Sevilla'yı 8 dakikada Messi ve Suaraz'in bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

28. dakikada takımı adına ilk golü atan Suarez, perdeyi açtı. Bu golün ardından ise 28 ve 33. dakikalarda Messi sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi. Karşılaanın ikinci yarısında başka gol çıkmayınca,, Barcelona güçlü rakibi Sevilla'yı 3-0 yenerek Real Madrid'i takibini sürdürdü.

Real Madrid Dolu Dizgin

İspanya Birinci Ligi lideri Real Madrid, 4 haftadır mağlup olmayan Leganes ile karşı karşıya geldi. Real Madrid'de ilk yarıda 8 dakika içinde 3 gol buldu. 15. dakika da James Rodrigues'in, 18 ve 23. dakikada ise Alvaro Morata'nın golleri ile Real Madrid kısa sürede 3 farklı öne geçti.

Ancak Leganes maçı bırakmadı. 3 gol yiyen Leganes, Madrid'in gollerinin hemen ardından 32. dakikada Gabriel'in ve 34. dakikada Luciano Neves'in golleri ile farkı 1' e indirdi. Maçı bitiren golü ise 48. dakikada Morata'dan geldi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca maç, Real Madrid'in 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İspanya Ligi Puan Durumu

(Puan durumu maçkolik'ten alınmıştır.)

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.