Barcelona'dan Emre Demir kararı!

Barcelona'ya transfer olan Emre Demir hakkında yeni bir karar alındı. Kayserispor'dan sonra Katalanlarda forma giyme şansı bulan genç yıldız tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte Barcelona'nın aldığı o kritik kararın detayları... La...

Yayınlanma:
Barcelona'dan Emre Demir kararı!

Barcelona'ya transfer olan Emre Demir hakkında yeni bir karar alındı. Kayserispor'dan sonra Katalanlarda forma giyme şansı bulan genç yıldız tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte Barcelona'nın aldığı o kritik kararın detayları... 

La Liga devi Barcelona'nın Süper Lig ekiplerinden biri olan Kayserispor'dan kadrosuna transfer ettği Emre Demir hakkında yeni sıcak bir gelişme yaşandı. Barcelona'nın B takımında oynayan genç oyuncu ile ilgili kulübün çaepıcı bir karar aldığı öne sürüldü. 

Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor'dan Barcelona'ya 2 milyon Euro civarında bonservis bedeliyle transfer olan Emre Demir'e kötü haber geldi. Relevo'nun haberine göre, Barcelona futbol takımında Emre Demir forma giyme şansı bulmakta zorluk yaşıyor. Ayrıca, La Liga devi Barcelona'nın B takımında da süre alamayan Emre Demir'den ocak ayında kendisine yeni bir kulüp bulmasının istendiğinin iletildiğinin vurgulandığı belirtildi. 

Kulübün bu kararında genç oyuncu Emre Demir'in uyum sürecini iyi yürütememesinin etkisinin olduğu söylendi. 18 yaşındaki genç yıldızın İspanyolca ya da İngilizce dillerini bilmemesinin gelişimini engellediği kaydedildi. 

Genç oyuncu 18 maçın 2'sinde oynadı

La Liga ekibi Barcelona B Takımı'nın bu sezon oynadığı bu zamana kadar 18 maç oynadı. Emre Demir ise sadece 2 maçta forma şansı bulabildi. Oyuncu hakkında gelecek kiralama ya da bonservisli transfer teklifleri konusunda son kararı Barcelona verecek. Emre Demir'i transfer etmek isteyen futbol kulübünün olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.