Başvuru Devam Ediyor! 294 İşçi Alımı Yapacak

294 işçi alımı yapacak olduğu bildirisi geldi. İzenerji bünyesinde çalıştırmak üzere işçi alımı yapmaya başlayacak.

Yayınlanma:
Başvuru Devam Ediyor! 294 İşçi Alımı Yapacak

Son başvuru tarihi 25 Şubat olarak açıklanan işçi alımı, İzenerji tarafından yapılıyor. İzenerji 294 işçi alımı yapacak olduğuyla ilgili açıklama yaptı. Bunun üzerine işçi alımlarına başvurmak isteyenlerde detaylar hakkında daha fazla bilgi toplamaya başladı. Şüphesiz işçi alımları duyurusu yapıldığı zaman başvuru yapacak kişiler açısından ne kadar alım yapılacak olduğu merak edilenler arasında yer alıyor. 294 işçi alımının yapılacak olduğu ilgili duyuru yapıldıktan sonra herhangi bir başvuru şartı olup olmadığı da öğrenilmek isteniyor.

294 İşçi Alımı Başvuru Şartı Var Mı?

Kurum bünyesinde çalışmak ve daha iyi koşullarda geçimi sağlamak hemen herkes açısından önemlidir. Bu sebeple pek çok kişi tarafından da yapılacak alımlar ile ilgili sorgulanan konular arasında maaş, alım sayısı, şartları gibi konular oluyor. Pek çok kurum bünyesinde çalıştırmak üzere personel ve işçi alımları yaparken KPSS şartını ön planda tutabiliyor. Doğal olarak İzenerji bünyesinde çalışacak olanlarda başvuru için KPSS şartı aranma gibi bir durum olup olmayacağını merak ediyor.

Belediye’ye bağlı İzenerji departmanında çalışmak isteyen kişiler bundan sonra kolayca başvurularını yapabilir. Böylelikle yapacak oldukları başvurular neticesinde uygun görülmesi halinde kadrolu olacak şekilde çalışma imkanı sağlayabilecek. İzenerji tarafından 294 personel alımı yapılacağı açıklanırken, başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olmasına bakılacak. Buna göre en az ilkokul mezunu ve üstü olanlar başvuru yapma hakkı elde etmiş olacak.

Son Başvuru Tarihini Kaçırmayın!

Son başvuru tarihine dikkat etmelisiniz. Çünkü kurum bünyesinde açıklanan son başvuru tarihi 25 Şubat 2023 olarak belirtildi. Kurumda çalışmak üzere alınacak kişilerin pozisyonlarına bakıldığında şoför, güvenlik görevlisi, veteriner, tıbbi işçi, odacı, iş güvenliği uzmanı, makine teknikeri, kaynakçı, hemşire, iç mimar, imam, gassasl, grafik tasarım, dağıtım personeli, elektrik teknisyeni gibi çeşitli pozisyonlarda alım yapılacak. Güvenlik görevlisi için başvurunun son gününe denk gelinirken, diğer pozisyonlar için hala daha başvuru yapma imkanınız bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.