Başvuru için son 10 gün! 2000 TL hesaplara yatırılacak: İşte tek yapmanız gereken

Akbank’ın düzenlemiş olduğu yeni promosyon kampanyası kapsamında, katılımcılar için büyük bir fırsat sunuldu. Bu özel kampanya ile müşteriler 2000 TL’lik bir kazanç elde etme şansına sahip olacaklar. Kampanya, 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak ve katılım detayları da açıklandı. Bu kampanya, geniş kitlelerin ilgisini çekmeyi başardı.

Yayınlanma:
Başvuru için son 10 gün! 2000 TL hesaplara yatırılacak: İşte tek yapmanız gereken

Akbank, tüketicilere market ve gıda alışverişlerinde avantajlı bir promosyon sunuyor. Akbank mobil uygulaması üzerinden Axess veya Wings kartlarına başvuran müşteriler, belirli market ve gıda harcamalarında %50 indirim elde edebilecekler. Bu kampanya ile müşteriler, toplamda 2.000 TL’ye kadar tasarruf sağlama fırsatına sahip olacaklar. Kampanyanın detayları Akbank tarafından duyuruldu.

akbank kampanya

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI

Akbank, müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor: 12-31 Mart tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip kayıt olan her yeni müşteri, Axess veya Wings kredi kartlarına başvurarak market ve gıda alışverişlerinde %50 indirim kazanma şansı yakalıyor. 31 Mart’a kadar onaylanan başvurular, 15 Nisan’a kadar bu indirimden yararlanabilecek. İndirim, her işlem için en fazla 500 TL ve toplamda 2.000 TL ile sınırlı. Kampanya, sadece bireysel Axess ve Wings kart sahipleri için geçerli olup, ek kart ve sanal kartlar hariç tutuluyor. Ayrıca, kart sahipleri bir yıl boyunca kart ücreti ödemeyecek. İndirimler, kart onayından iki iş günü sonra geçerli olacak ve ilk alışverişte otomatik olarak uygulanacak. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için Akbank’ın dijital kanallarından birine başvurmanız yeterli. Banka tarafından yapılana açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan 12-31 Mart tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek mobilden Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 31 Mart tarihine kadar başvurularının onaylanması gerektiğini belirtmek isteriz.

31 Mart tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, market ve gıda sektörlerinde yapacakları her harcamadan %50, işlem başına en fazla 500 TL ve toplamda 2.000 TL’ye varan indirimden 15 Nisan tarihine kadar faydalanabilir.

Kampanya tarihleri arasında bankamızda inaktif statüde olup Akbank Mobil’i indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyen ve uzaktan müşteri olma süreciyle aktifleşen müşterilerimiz de yararlanabilir.

Kampanya kazanımının aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk harcama için geçerli olduğunu hatırlatırız.

Kampanyadan kazanacağınız indirimlerin kredi kartınız onaylandıktan 2 iş günü sonra yapılacak alışverişlerde geçerli olmaya başlayacağını bildirmek isteriz.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanması ve evraklarının bankamıza ulaşmasından sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Mobil veya şubeden Akbanklı olanlar; şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, internet şubesi, ATM, akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurabilir.

Kampanyamızın bireysel bazda gerçekleşeceğini belirtmek isteriz.

Şifresini belirlememiş, kredi kartı kuryede olan ya da henüz kredi kartı kullanıma açılmamış kart sahipleri Akbank Mobil’den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartlarının dâhil olduğunu; free, ticari kredi kartı, ek kart ve sanal kart başvurularının dâhil olmadığını hatırlatırız.

Axess veya Wings kredi kartı sahiplerinin 1 yıl süreyle kart ücreti ödemeyeceğini bildirmek isteriz.

Kampanyadan kazandığınız indirim, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde kartınıza otomatik olarak yüklenir."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.