Batman'daki Okula Ümraniye Belediyesi'nden Eğitim Desteği

Ümraniye Belediye için küçük bir adım olsa da Batman Sosan İlçesindeki İstiklal için çok değerli bir yardım gerçkekleşti.Ümraniye Belediyesi, Batman’ın Sason İlçesi’nde yer alan İstiklal İlkokulu’na kırtasiye ve kitap...

Yayınlanma:
Batman'daki Okula Ümraniye Belediyesi'nden Eğitim Desteği

Ümraniye Belediye için küçük bir adım olsa da Batman Sosan İlçesindeki İstiklal için çok değerli bir yardım gerçkekleşti.

Ümraniye Belediyesi, Batman’ın Sason İlçesi’nde yer alan İstiklal İlkokulu’na kırtasiye ve kitap yardımında bulundu. Yardım setlerinin ellerine ulaşmasıyla mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler Ümraniye Belediyesine teşekkür ettiler.

Ümraniye Belediyesi eğitim alanındaki desteklerine devam ediyor. Sorumlu belediyecilik ilkesi bilinciyle hareket eden Ümraniye Belediyesi, Sason’da bulunan İstiklal İlkokulu’nun eğitim yardımı talebini geri çevirmedi. Okulda görev yapan öğretmenlerden Zehra Torlak’ın talebi üzerine Ümraniye Belediyesi tarafından İstiklal İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere verilmek üzere 100 takım okul çantası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim seti gönderildi. Eğitim setiyle birlikte Sasonlu öğrencilere, içinde Ümraniye Belediyesi kültür yayınlarının da yer aldığı 100 temel eser de gönderildi.

İstiklal ilkokulu öğrencileri Ümraniye Belediyesi tarafından gönderilen kitap ve kırtasiye setlerine kavuştuklarında büyük mutluluk yaşadı.

5haber.com / Basın Bülteni

batman-sosan-istiklal-okulu  istiklal-okulu

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.