Beklenen An! SkyWell ET5 Long Range Türkiye’de Yerini Aldı

Türkiye’de yerini alan bir başka iddialı elektrikli SUV modeli SkyWell Et5 Range oldu. Eleltrikli SUV modelinin iki yeni versiyonunu satışa sunmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Beklenen An! SkyWell ET5 Long Range Türkiye’de Yerini Aldı

Beklenen an geldi çattı. En güzel elektrikli araba modellerinden biri olan Skywrll ET5 Türkiye’de yerini almaya hazırlanıyor. Oldukça göz kamaştıran güzelliğe sahip elektrikli SUV model, 2023 Mart ayında otomotiv dünyasında yer alacak. Şimdiden sabırsızlıkla beklenen en iyi elektrikli araç modelinin, özellikleri ve fiyatlarına dair de bilinmesi gereken hususlar araştırılmaya devam ediliyor.

2-002.webp

SkyWell ET5 Long Range Nasıl Özelliklerle Geliyor?

Araç kullanıcılarını her yönden memnun edecek olan Skywell ET5 Long Range, piyasayı etkilemeyi başaracak çizgilere sahip. 86 Kwh yüksek düzeyde bir bataryaya sahip olan modelin, 646KM kadarda kullanıcıya menzil sunuyor olması performans kalitesini gözler önüne koymaya neden oluyor.

Türkiye pazarında da kabul görmeye başlayan SUV elektrikli model, Mart ayında teknoloji kullanıcılarına da ulaştırılmış olacak. Beklentilerin en güzel şekilde karşılayabileceği kapasitede tasarlanmış olmasından dolayı hayal kırıklığı gibi bir durum yaşanmayacak. Böylelşkle yüksek performans düzeyinde bir elektrikli araba kullanımından yararlanmaya başlamış olacaksınız. Üstelik Türkiye pazarında da yerini alma başarısına sahip olan elektrikli aracın toplam sipariş adetinin ne kadar olduğuna göz atıldığında 1.150 adet olduğunu söylemek mümkün. Her ne kadar lojistik sorunlardan kaynaklı olarak bir türlü Türkiye otomotiv piyasasında hızlı şekilde yer almamış olsa da bu problemler artık çok kısa süre içerisinde ortadan kaldırıldı. Yeni model versiyonları için bakıldığı zaman siparişin 2.500 adet şeklinde belirlenmiş olduğunu söylemek mümkün.

3.webp

SUV Elektrikli Araç SkyWell ET5 Long Range Fiyat Listesi

Türkiye araç pazarına göz atıldığında elektrikli araç modelinde de bir hareketli dönemin yaşanmış olduğunu görmekteyiz. SUV elektrikli araç SkyWell ET5 Long Range onlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. SUV elektrikli araç Skywell ET5 Range güncel etiketine göz atıldığı zaman 1.499.000 TL başlayan fiyatlar ile araç piyasasında bulunacak. Mart ayında yerini alacak SUV elektrikli model olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.