Beklenen Gün Geldi! Yeni Giulia Ve Stelvio Ülkemizde Satışa Çıkıyor!

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio modellerinin yenilenen versiyonları ülkemizde satışa çıkarıldı. Alfa Romeo markası, ‘her yıl yeni bir ürün' düşüncesini, 2023 yılında Giulia ve Stelvio modellerini yenileyerek, hızlı bir şekilde devam ettiriyor.

Yayınlanma:
Beklenen Gün Geldi! Yeni Giulia Ve Stelvio Ülkemizde Satışa Çıkıyor!

Markanın bu iki güzel ve önemli modeli, harika bir güç- ağırlık dağılımları, sınıflarının en başarılı sürüş dinamikleri ve ileri teknolojileriyle Alfa Romeo’nun zamansız tasarım anlayışını gözler önüne seriyor. Giulia ve markanın sportif görünüme sahip olan SUV’u Stelvio, Ülkemizde 2.0 litre 280 HP motor ve dört tekerden çekiş sistemi ve alıcının araç konfigürasyonunu kolay hale getiren, sade ve öz bir ürün gamı yaklaşımı ile alıcıya sunuluyor. Her iki dikkat çeken model de lansmana özel versiyonu ile Competizione ve ayrıca Veloce donanım seviyesiyle tercih haline geliyor.

2,4 Milyon TL’den Satışa Sunuluyor!

Yenilenen bu iki dikkat çekici arabalardan Giulia’ya 2.499.950 TL’den, Stelvio’ya ise 2.699.950 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatla sahip olma imkanı sunuluyor.

640d8fff70380e13acbf4404.jpeg

Yenilenen Giulia ve Stelvio’da ilk dikkat çekici özelliği olarak logosunun konumlandırıldığı ön ızgara ve iki ana hava girişinin bulunduğu alt ızgaralardan oluşan yalın “Trilobo” ızgaranın çağdaş yorumu dikkat çekiyor. Her iki arabanın ön cephesindeki değişimi 3+3 tasarımlı, sıfır premium LED Matrix farlar ile güçlendiriliyor. Bu görünüm, Tonale ile birlikte hem güçlü bir aile duygusunu ön plana çıkarıyor hem de markanın ikonik Alfa Romeo SZ Zagato ve Proteo konsept otomobili ile ünlenen tasarım unsurlarını gözler önüne seriyor. Tarz ve sofistike teknolojilerin harika birleşimini ortaya döken LED stop lambalarının tasarımı ise her iki markanın sportif ruhunu gösterecek şekilde yeniden dizayn ediliyor. Yeni Giulia’da, şeffaf Led arka stop lampaları transparan çerçevelerle dizayn edilirken yeni Stelvio koyu renk arka stoplar parlak siyah çerçevelerle gözler önüne seriliyor.

yenilenen-alfa-romeo-giulia-ve-stelvio-turkiy-15691462-amp.jpg

Sürüş Dinamikleri Özellikleri

280 HP güç ve 2250 d/d’da en fazla 400 Nm tork üreten yüzde yüz alüminyumdan yapılmış 4 silindirli 2 litrelik benzinli yepyeni bir motora sahip olan Giulia 240 km/s’lik son hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını 5.2 saniyede ulaşıyor. Stelvio ise 230 km/s’lik maksimum hıza ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 5.7 saniyede ulaşıyor. Her iki çarpıcı model de özel teknolojik çözümler ve harika ağırlık/güç oranı gibi Alfa Romeo markasıyla özdeşleşmiş nitelikler ile sınıflarının en iyi sürüş deneyim imkanlarını göz önünde bulunduruyor.

yenilenen-alfa-romeo-stelvio.jpg​​​​​​​

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.