Ben Bu Cihana Sığmazsam Dizisinde Şok Gelişme! Cezayir Resmen Tehdit Altına altında

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde resmen heyecan dorukta. Pelin Akil, Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın başrollerinde yer aldığı Atv'nin oldukça sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam bu akşam yayınlanacak olan 19 bölümüyle birlikte seyirciyi adeta ekrana kilitleyecek. 19 bölümde ortalık fena karışacak. Cezayir resmen tehdit altına alınacak.

Yayınlanma:
Ben Bu Cihana Sığmazsam Dizisinde Şok Gelişme! Cezayir Resmen Tehdit Altına altında

ATV ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden birisi olan Ben Bu Cihana Sığmazsam 19 bölümüyle resmen bomba niteliği taşıyor. İzleyiciyi ekranlara kilitleyecek olan 19 bölümde bakın neler oluyor.

19 Bölümde Ortalık Karışacak

Firuze ve Cezayir Tatavlalı aracılığı ile Pakttan hayatlarını adeta alt üst edecek olan bir tehdit alır. Bu tehdit ile beraber Firuze Cezayir’e farklı ve yeni bir çözüm önerisinde bulunur. Leyla Cezayir’in tablosunu alarak yapmış olduğu bir karşılık niteliğinde Cezayir’e oldukça özel bir yemek hazırlar. Cezayir ise bu yemekte Bekir’in ortadan yok oluşu ile ilgili tüm gerçekleri söylemeye hazırlanmış iken son anda telefonuna gelen beklenmedik bir mesaj ile konuşmanın seyrini tamamen değiştirir. Leyla Süheyla’nın rahatsızlık ve beraberinde tahlil durumu için Firuze’yi aradığı zaman almış olduğu cevaplar Leyla’nın şüphesini bir hayli arttırır. Jean Luc Fransa’dan gelmiş olan sürpriz misafiri ile özel bir yemek yerken Cezayir’in onları ziyaret etmesi durumu Fransa’dan gelmiş olan misafiri bir hayli tedirgin eder. İşte ortalığın karışacağı sahneler bundan sonra başlar!

ben-bu-cihana-sigmazamin-ilk-tanitimi-yayinlandi-ben-bu-cihana-sigmazam-tanitim-fragmani-1662105978-2809.webp

Pakt’ın tehdidi üzerine Cezayir nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir’in Bekir ile ilgili detaylı konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kim tarafından gönderilecek? Leyla Süheyla ile ilgili hissettiği şüphelerinde haklı çıkabilecek mi? Jean Luc’un gelen sürpriz misafiri kim? Misafir neden Cezayir karşısında tedirgin olacak?

Fragman Yeri Yerinden Oynatıyor

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin yayınlanan 19 bölüm fragmanı resmen ortalığı kasıp kavurdu. İzleyiciler yeni bölümde neler olacağını bir hayli merak ediyor. Bugün ATV ekranlarında yayınlanacak olan 19 bölümde tüm sorular tek tek cevap bulacak. İzleyicinin merak ettiği sorular tek tek yanıtlayacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.