Beni Affet 1163. Bölümü ile Seyirciye Büyük Şok (Beni Affet 17 Nisan 2017 Bölümü)

Beni Affet önceki gün yayınlanan son bölümü ile binleri ekran başına kilitledi. İşte Beni Affet'in 17 Nisan günü yayınlanan son bölümde yaşanan olaylar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Beni Affet 1163. Bölümü ile Seyirciye Büyük Şok (Beni Affet 17 Nisan 2017 Bölümü)

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Beni Affet, önceki gün yayınlanan 1163. bölümü ile ekranlara geldi. Televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden olan Beni Affet, önceki gün yayınlanan son bölümünde yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Beni Affet'i ekran başında izleyemeyen binlerce takipçi ise internet üzerinde Beni Affet'in son bölümünü araştırmaya başladı. Peki Beni Affet son bölümde neler yaşandı. Beni Affet 1163. bölümü nereden izlerim? İşte Beni Affet'in 17 Nisan günü ekranlara gelen son bölümü.

Beni Affet'in son bölümünde Yaman, başına aldığı darbe nedeniyle tek başına, hayli güç bir duruma düşmüştür. Adliyede velayet davasına girmek için bekleyen Feride ise sonunda Yaman’a ulaşmayı başarır. Yaman’a yardım etmek için harekete geçen Feride ise hiç beklenmedik birinden yardım almak zorunda kalır. Filiz’in yalanını yakalayan Sıla destek bulamayınca gider. Ancak Murat oldukça şaşırtıcı bir şey yapar.

Öte yandan Beni Affet'in 17 Nisan günü yayınlanan bölümünde, Murtaza ile evlenmemek için ölüme bile razı olan Gülüm bir çok ile karşılaşır. Murtaza, Gülüm'ün karşısına hiç beklenmedik bir tehditle gelir. Ateş ise geç olmadan Gülüm’ü bulmak için çırpınır. Ateş ve Gülüm yüz yüze geldiğinde Gülüm’ün söyleyecekleri büyük bir merak konusudur. Diğer yandan Sevgi, Şahin’in yürümeye başladığından şüphelenir.

Dizinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıdaki adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.startv.com.tr/dizi/beniaffet/bolumler/1163-bolum "

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.