Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşındadır, oynadığı diziler hangileridir?

Bensu Soral kimdir? Beyaz Show'un önceki akşamki konuğu Bensu Soral kaç yaşındadır? İşte Hande Soral'ın kardeşi Bensu Soral hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşındadır, oynadığı diziler hangileridir?

Önceki akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un konuklarından Bensu Soral internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Peki Bensu Soral kimdir? Bensu Soral neredliri, kaç yaşındadır? İşte detaylar.

Önceki akşam yayınlanan Beyaz Show'un konuklarından olan Bensu Soral, 23 Mart 199 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orteöğretimini Bursa'da tamamlayan Bensu  Soral, lise eğitimini de İnegöl Anadolu Lisesi'nde gördü.

Lise eğitimini tamamlayan Soral, daha sonra ise Marmara Üniversitesi Gğzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünü kazandı. Halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'de grafik üzerine öğrenim görmeye devam eden Bensu Soral, ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başlangıç yaptı.

İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıkan Bensu Soral, daha sonra ise Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Bu diziden sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandıran Bensu Soral, ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" şarkısına çekilen klipte yer almıştır.

Sevilen güzel oyuncu şimdilerde 'İçerde' adlı dizi ile yayın hayatına geri dönüş yapmıştır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.