Benzin ve motorine zam! İşte güncel fiyatlar

Benzin ve motorinin litre fiyatına yeni bir zam daha yapıldı. Peki, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...Her geçen gün ürün fiyatlarında yaşanan fiyat artışı ardından benzin fiyatlarında...

Yayınlanma:
Benzin ve motorine zam! İşte güncel fiyatlar

Benzin ve motorinin litre fiyatına yeni bir zam daha yapıldı. Peki, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...

Her geçen gün ürün fiyatlarında yaşanan fiyat artışı ardından benzin fiyatlarında da fiyat artışı görüldü. Benzin fiyat rakamları sürekli bir iniş bir çıkış yaşarken, son olarak 67 kuruşluk bir artışla sürücülere can sıkıcı haberi verdi. 

BloombergHT'nin haberine göre, benzinin litre fiyatı 17 Ocak (bugün) tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş fiyat artışıyla 20,36 TL oldu. 20 TL civarı seviyeleri en son 2022 Aralık ayında görülmüştü. O günden bu yana ilk kez benzin fiyatları 20 TL üzerine çıktı.

Benzine bugün gelen 67 kuruşluk zammın ardından motorine de yarından itibaren 1 lira 15 kuruşluk bir zam yansıyacak. Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatında 1 lira 15 kuruş artış gözlenecek. 

17 Ocak Benzin fiyatları

Yapılan zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 36 kuruşa, Ankara'da 20 lira 63 kuruşa, İzmir'de ise 20 lira 57 kuruşa çıktı. 

18 Ocak Motorin fiyatları

Son motorin fiyatlarına göre yansıyacak zamlı fiyatlar şu şekilde olacak: İstanbul'da 23 lira 16 kuruş, Ankara'da 23 lira 36 kuruş, İzmir'de ise 23 lira 47 kuruş olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.