Berk Oktay'dan Savaşçı dizisi set çalışanlarına ağza alınmayacak küfürler

Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'dan set çalışanlarına ağza alınmayacak küfürler yapıldığı iddia edildi. İşte set çalışanlarının yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Berk Oktay'dan Savaşçı dizisi set çalışanlarına ağza alınmayacak küfürler

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi Savaşçı'nın setinde olaylar dinmek bilmiyor.

Dizide başrol oyuncusuna hayat veren Berk Oktay, set çalışanlarına ağza alınmayacak küfürler sarf etti. Dizi ekibi tarafından yapılan açıklamada Berk Oktay'ın kendilerine sarf ettiği küfürler belirtildi. Berk Oktay ile çalışmak istemediklerini belirten dizi ekibi bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“Bizler Limon Yapım’ın Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay’ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek (O… çocukları, yapacağınız işi s.keyim. Siz ancak otu..ir çekersiniz, s.ktirin gidin) seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.”

Daha Önce de Boykot Olmuştu

Öte yandan Savaşçı dizisinde geçtiğimiz günlerde yardımcı yönetmenler, dizide haksız işten çıkarılma, ödeme sorunları, çalışma saatlerinin uzunluğu gibi problemler nedeniyle boykot yapma yönünde karar aldıklarını duyurmuştu.

Berk Oktay Twitter'dan Cevap Verdi

Öte yandan Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay, dizi ekibi tarafından yapılan bu açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Berk Oktay yaptığı açıklamasında "İt gelir havlar, kurt gelir ULUR" ifadelerine yer verdi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.