Beşiktaş 20 Günde Zorlu 5 Maça Çıkacak (Beşiktaş-Benfica Maçı Hangi Kanalda?)

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş hafta içi Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlı ekip, 20 gün içinde yapacakları 5 zorlu maçtan ilki olan Benfica karşısında 3 puan için sahaya çıkacak. İşte Beşiktaş Benfica maçı son bilgileri ve karşılaşmanın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Beşiktaş 20 Günde Zorlu 5 Maça Çıkacak (Beşiktaş-Benfica Maçı Hangi Kanalda?)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 23 Kasım Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş - Benfica maçını Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Aynı gün yapılacak Borussia Mönchengladbach - Manchester City maçında ise FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır görev yapacak. Peki Beşiktaş maçını hangi kanal verecek? Maç saat kaçta başlayacak? İşte Beşiktaş maçının yayın bilgileri.

Şampiyonlar Ligi grubunda namağlup yoluna devam eden Beşiktaş 23 Kasım günü saat Çarşamba günü saat 20.45' te başlayacak olup Tivibuspor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bu sezon, Süper ligde ve Avrupa'da oynadığı 15 resmi maçta 9 galibiyet 6 beraberlik alarak hiç öağlubiyet yaşamayan Siyah Beyazlılar başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere kaderini çizecek birbirinden zorlu 5 maçı üst üste oynayacak.

Şampiyonlar Liginde tarihinde ilk defa gruptan çıkmak isteyen ve tüm konsantrasyonunu buraya veren Kara Kartallar Süper Ligde de sıralmanın ilk dört sırasındaki takımlarla karşılaşacak.

En Zoru Benfica

Siyah Beyazlı takım bu periyottaki ilk maçına Çarşamba akşamı çıkacak. Beşiktaş teknik direktör Şenol Güneş Benfica maçına sezonun en önemli maçı gözüyle bakıyor.

Şampiyonlar Ligine Süper Ligten daha çok önem verdiğini açıkça belirten Güneş bu sebeple tam hazır olamayan Tosic, Adriano ve Rhodolfo'yu Adanaspor maçına dahi götürmemişti. Hatta Güneş'in Adanaspor maçındaki inanılmaz derecedeki sinirli tavırlarını Şampiyonlar Ligi stresine bağlayanlar da vardı.

Başakşehir ve Fenerbahçe Derbileri Sırada

Hemen ardından 3 gün sonra Süper ligin şu andaki lideri M.Başakşehir ile yine Vodafone Arena'da karşılaşacak olan Beşiktaş, bir hafta sonra son haftalarda kaybetmeyen ve 3. sıraya kadar yükselen Fenerbahçe ile Kadıköy'de derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Dynamo Kiev Maçı Kader Maçı Olabilir

Kara Kartalların zorlu periyottaki dördüncü maçı 6 Aralık'ta Ukrayna deplasmanında Dynamo Kiev ile olacak.Şampiyonlar ligi'nin son grup maçı olacak Dynamo Kiev maçının zorluk derecesi grupta yapılacak 5. maçlara göre şekillenecek.Eğer Beşiktaş Çarşamba gecesi Benfica'yı yenerse son maçta alacağı beraberlik gruptan çıkması için yeterli olacak.Ancak Benfica karşısında puan kaybedilmesi halinde Dynamo Kiev maçının kazanılması kaçınılmaz olacak ve maçın zorluk derecesi kat kat artacak.

İşte Beşiktaş'ın 20 günde oynayacağı 5 maç :

23 Kasım 2016 : Beşiktaş - Benfica

26 Kasım 2016 : Beşiktaş - M.Başakşehir

3 Aralık 2016 : Fenerbahçe - Beşiktaş

6 Aralık 2016 : Dynamo Kiev - Beşiktaş

10 Aralık 2016 : Beşiktaş - Bursaspor

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.