Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? Beşiktaş Gruptan Nasıl Çıkar?

Şampiyonlar Ligindeki tke temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. PEki maç saat kaçta başlayacak? Hangi kanaldan yayınlanacak? BJK-Kiev maçı şifreli mi yayınlanacak? Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? Elenirse UEFA Avrupa Ligine gider mi? İşte tüm cevaplar ve maçın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? Beşiktaş Gruptan Nasıl Çıkar?

Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmalarının sonuncuları bu hafta içi oynanacak. Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz olan Beşiktaş, son maçına 6 Aralık Salı günü çıkacak.

Son karşılaşmasına Dinamo Kiev karşısına çıkacak olan Beşiktaş, Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleye saat 22:45'te çıkacak ve karşılaşmada İskoç hakem Craig Thomson düdük çalacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

6 'ncı kez katıldığı Şampiyonlar Liginde henüz gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Beşiktaş bu kez şeytanın bacağını kırıp bir ilki gerçekleştirmek ve gruptan çıkmak için sahaya çıkacak.

Beşiktaş Gruptan Nasıl Çıkar?

Bu sezon hem Türkiye hem Avrupa'da çıktığı 20 resmi müsabakadan da yenilgi yüzü görmeyen ve 10 galibiyet, 10 beraberlik alan siyah beyazlılar, bu kez beraberliğin yetme olasılığı düşük.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5 maçta yenilmemesine rağmen, bu maçlarından sadece 1 tanesinden galip ayrılan ve diğer 4 maçta da berabere kalan Siyah Beyazlılar, 7 puan topladı ve gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.

Son maçlar öncesinde Beşiktaş'ın gruptan çıkması için 2 olasılık bulunuyor.

Bu olasılıklardan ilki ; 8'er puanlı Napoli ve Benfica'nın ardından 3. sırada bulunan Siyah Beyazlıların Dinamo Kiev'i yenerek gruptan çıkması. Bu durumda puanını 10 yapacak olan Kara Kartallar gruptan çıkmayı garantileyecek ve Benfica-Napoli maçının sonucunu sadece sıralamayı öğrenmek için merak edecek.

İkinci olasılık ise Beşiktaş'ın berabere kalması durumunda ortaya çıkacak. Beşiktaş, Dinamo Kiev ile berabere kalırsa Benfica'nın Napoli'yi yenmesini bekleyecek. Beşiktaş berabere kalıp Benfica da Napoli'yi yenerse Siyah Beyazlılar ikili averajda Napoli'ye üstünlük sağladığı için 8 puanla gruptan çıkmayı başaracak.

Elenirse Yoluna UEFA'da Devam Edecek

Şenol Güneş'in öğrencileri, yenilgi veya ikinci olasılığın gerçekleşmemesi durumunda Şampiyonlar Liginden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi, kulvarında devam edecek.

Hava Şartları Olumsuz

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında oynanacak olan maçta karlı ve soğuk bir hava bekleniyor. Maçın oynanacağı salı akşamı hissedilecek sıcaklığın -8 derece civarında olması bekleniyor.

Son günlerdeki kar yağışıyla beyaza bürünen Kiev'de, maç günü de hafif kar yağışı bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.