Beşiktaş Fenerbahçe Maçı ATV'de-11'ler Belli Oldu

Türkiye Kupasında erken final heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur karşılaşması bu akşam Atv ekranlarında yayınlanacak. İşte karşılaşmanın detayları ve iki takımın sahaya süreceği 11'ler.

Yayınlanma:
Beşiktaş Fenerbahçe Maçı ATV'de-11'ler Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında erken final oynanacak.

Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında bu akşam derbi heyecanı yaşanacak. Son haftaların formda takımı Beşiktaş, Vodafone Arena Stadyumunda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşma Atv ekranlarında saat 20.30'da başlayacak.

Maçın başlamasına kısa bir süre kala futbolseverler tarafından internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri karşılaşmanın yayınlanacağı kanal oldu. Sezon başında alınan bir karar ile Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları Atv ekranlarında naklen yayınlanacak. Bu kararın alınmasının ardından binlerce taraftar, karşılaşmaların başlaması ile birlikte soluğu ekran başında alıyor. Evde televizyonları olmayan kişiler ise internet üzerinden Atv canlı yayın linkini araştırmaya başladı. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçını nasıl izlerim? Karşılaşma Atv ekranlarında şifreli olarak mı yayınlanacak? Atv kanalının internet üzerindeki canlı yayın linki nerede? İşte tüm cevaplar ve ayrıntılar.

11'ler Belli Oldu

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, Şener, Josef, Mehmet Topal, Lens, Alper, Sow, Van Persie

Maç Atv'de

Derbi bu akşam saat 20.30'da Atv ekranlarında yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek için aşağıda yer alan bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

Havai Fişek Kazası

Kadıköy'de toplanan Fenerbahçe taraftar grubunun içinden atılan bir havai fişek, bir binanın 4. katındaki dairenin mutfak penceresine isabet etti. Pencerenin panjuru alev aldığı yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Bu sırada bina sakinleri panik yaşadı.

Olay, Kadıköy Kızıltoprak Mahallesi Itri Dede Sokak'ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bina sakinlerinin anlattığına göre bir grup Fenerbahçe taraftarı, bu akşam Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi sokakta toplandı. Slogan atan taraftarlar sokakta havai fişek kullandı. Bu sırada havai fişeklerden biri 10 katlı apartmanının 4. katındaki dairenin penceresine isabet etti. Pencerenin panjuru alev aldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.