Beşiktaş , Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un Rakipleri Belli Oluyor (Muhtemel Rakipler)

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele edecek olan temsilcilerimizin rakipleri yarın belli oluyor. İşte kura çekiminin saati.

Yayınlanma:
Beşiktaş , Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un Rakipleri Belli Oluyor (Muhtemel Rakipler)

UEFA Şampiyonlar Ligi 'nde son 16 turu eşleşmeleri; temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor 'un mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi 'nde son 32 turu maçlarına ait kura çekimleri yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenecek. Düzenlenecek olan kura çekimi ile temsilcilerimizin UEFA Avrupa Ligi 'nde karşılaşacağı rakipler belli olacak.

Türkiye saati ile 14.00 'te başlayacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi sonrasında saatler 15.00 'i gösterdiğinde UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele edecek Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un rakipleri de belli olacak.

Kura çekiminde aynı grup veya ülke takımları birbirleriyle eşleşemeyecek. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında yapacak. Ligde son 32 turu maçları, 16 ve 23 Şubat 2017'de oynanacak.

Avrupa Ligi'nde gruplarını lider tamamlayan Fenerbahçe ve Osmanlıspor ile Şampiyonlar Ligi üçüncüleri arasında en iyi 4 takım arasına giren Beşiktaş, son 32 turu kura çekimine seribaşı olarak katılacak.

Muhtemel Rakipler

1.Torba

Beşiktaş

Lyon

Kopenhag

Tottenham

Fenerbahçe

APOEL

Saint-Etienne

Zenit

Roma

Genk

Ajax

Shakhtar Donetsk

Schalke

Fiorentina

Sparta Prag

Osmanlıspor

2. Torba

Ludogorets

Mönchengladbach

Rostov

Legia Varşova

Manchester United

Olympiakos

Anderlecht

AZ Alkmaar

Astra Giurgiu

Athletic Bilbao

Gent

Krasnodar

PAOK

Villarreal

Hapoel Beer-Sheva

Celta Vigo

Vodafone Arena Ay Yıldızlı Bayraklarla Donatıldı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynana maçın ardından sonra gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrası Vodafone Arena'ya bu sabah Türk bayrakları asıldı.

Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası Vodafone Arena Stadı'nın önü ve Maçka Parkı'nda düzenlenen terör saldırısında şu ana kadar bildirilene göre 30 emniyet mensubu, 7 sivil ve kimliği belirlenemeyen bir kişi şehit oldu ve 155 kişi de yaralı olarak hastanelerde tedavi altında. Dün geceden beri olay yeri inceleme ekipleri tarafından denetim altında tutulan stat kulüp yetkilileri tarafından bayraklarla donatıldı. Terör saldırısı nedeniyle bir gün süreyle milli yas ilan edilmesinin ardından stadın önündeki bayrak da yarıya indirildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.