Beşiktaş Gitgide Eriyor

Sezona bütün kulvarlarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş ligin ilk yarısına kötü başlamış daha sonra gelen seri galibiyetle Beşiktaş'ta işler yoluna girmiş takım düzelmiş görüntüsü çizmişti. Ancak ilk yarının...

Yayınlanma:
Beşiktaş Gitgide Eriyor

Sezona bütün kulvarlarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş ligin ilk yarısına kötü başlamış daha sonra gelen seri galibiyetle Beşiktaş'ta işler yoluna girmiş takım düzelmiş görüntüsü çizmişti. Ancak ilk yarının son üç haftasında alınan iki mağlubiyet ve son hafta alınan galibiyet ile devre arasına girmişlerdi.

Devre arası transfer sezonuna TFF tarafından koyulan harcama limitlerine takılan Beşiktaş transfer yapamamış ve mevcut kadro yapısıyla devam kararı alınmıştı.

Ancak Beşiktaş futbol takımının dün oynadığı maçta görüldü ki bu takımdan Beşiktaş taraftarını hoşnut edecek bir sinerji yok. Maçın başından itibaren kötü oynaması ve futbolcularında formsuzluğu eklenince Beşiktaş için mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bir zamanlar Liverpol kalesini koruyan Karius'un yediği ilk gol ,amatör kümedeki kalecilerin bile yemeyeceği cinstendi.

Daha sonra Beşiktaş'ın golü gelmiş olsa da takımın defansındaki aksaklıklardan kaynaklanan ikinci golü yemeleri Beşiktaş için sonun başlangıcıydı.

Maç boyunca olumlu tek bir atak dahi gerçekleştiremeyen Beşiktaş'ta bu hafta yada önümüzdeki haftalarda muhtemelen fatura Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya çıkacak. Ancak gerçek olan şu ki Beşiktaş kadro mühendisliğinde sınıfta kalmıştır. Kadrosunda bulunan oyuncuların Elneny -Vida-Gökhan Gönül-Atiba hariç tamamı vasatın altında olmasıyla Beşiktaş'ı daha kötü günlerin bekleyeceği aşikardır.

Ancak bir sözde Fikret Orman'a iki yıl üst üste şampiyonlar liginden gelen gelirleri popilist transferlere yer ayırıp paralar suyunu çekince ikinci lig seviyesinde bile olmayan oyuncuları Beşiktaş'a getirerek bu günlere hazırlığı yapmıştır. Ondan dolayı diyoruz ki yazık Beşiktaş taraftarına bu taraftar bunları haketmiyor.

Emre Dokuyucu

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.