Beşiktaş-Lyon Maçı Trt 1

Beşiktaş ile Lyon arasında oynanacak olan karşılaşma bu akşam Trt ekranlarında yayınlanacak. Peki Lyon Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş Lyon maçını Trt'de nasıl izleyebilirim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beşiktaş-Lyon Maçı Trt 1

Avrupa'daki tek temsilcimiz olan Beşiktaş, bu akşam UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında O. Lyon ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi ilk karşılaşmasında temsilcimiz Lyon ile Fransa'da karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, henüz ilk dakikalarda Lyon kalesini abluka altına almıştı. Talisca'nın asistini gole çeviren Ryan Babel, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirmişti. Karşılaşmanın son anlarına kadar rakibine direnen ve üstün bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, son dakikalarda talihsiz bir şekilde yediği 2 gol ile rakibine 2-1 yenildi.

Karşılaşmanın rövanşı ise bu akşam Trt ekranlarında yayınlanacak. Maçın Trt'de şifresiz olarak yayınlanacağı üzerine futbol severler Trt 1 canlı yayınını araştırmaya başladı. İlk karşılaşma da Trt ekranlarında yayınlanmış ve karşılaşma şifresiz olarak yayınlanmıştı.

Maç Öncesi Son Bilgiler

Lyon'da oynanan ilk karşılaşmada Trabzon maçında geçirdiği sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, bu akşam oynanacak olan karşılaşmada forma giyecek.

Maç Trt 1'de

Beşiktaş ile Lyon arasında oynanacak olan UEFA  Avrupa Ligi karşılaşması bu akşam saat 22.05'te başlayacak. Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olması beklenen maç, Trt 1 ekranlarında yayınlanacak.

Beşiktaş ile Lyon arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek final rövanş karşılaşmasını canlı olarak izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kullanabilirsiniz.

Beşiktaş Lyon Muhtemel 11'leri ve Maç Öncesi Son Detaylar için Tıklayın

Karşılaşma sonrası detaylardan ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Anakra

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.