Beşiktaş Portekizli Yıldızı Quaresma'nın Sözleşmesini 3 Yıl Daha Uzattı

Beşiktaş tarafından KAP'a bildirilen son dakika açıklamasında yıldız futbolcu Quaresma ile anlaşmanın uzatıldığı belirtildi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Beşiktaş Portekizli Yıldızı Quaresma'nın Sözleşmesini 3 Yıl Daha Uzattı

Beşiktaş Kulübü, Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'nın sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını ve toplam 5 milyon 950 bin euro garanti ücret alacağını borsaya bildirdi.

Kamuoyu Aydınlatma Platfomu (KAP)'na yapılan açıklama şu şekilde;

"Profesyonel futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatılmıştır.

Buna göre oyuncuya;

2017-2018 sezonunda 2.100.00 Avro

2018-20109 sezonunda 2.100.000 Avro

2019-2020 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücret

Ayrıca oynadığı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir."

Aziz Yıldırım: Quaresma Fenerbahçe'ye Gelmek İstediğini İletti

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Quaresma ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atmıştı. Aziz Yıldırım,  “Bazı Beşiktaşlı futbolcular bize gelmek istiyor. Quaresma bizde oynamak istediğini iletti.” sözlerini söylemişti.

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a Cevap Gecikmedi

Aziz Yıldırım'ın bu iddiasına Fikret Orman, “Quaresma’nın sözleşmesi 30 maç oynarsa otomatik olarak uzuyor. Quaresma’ya teklif götürülmesinin tek nedeni olabilir, ‘sen oynama, 7 maçlık sahanın içinde bulunma sözleşme uzamasın’ ve böylece sezon sonu boşa çıkar. Etik davranmayla alakası yoktur. Fenerbahçe başkanına teklif götürülmüş, o teklif götürenlerin hepsini makhemeye vereceğim, hem yurt içinde hem yurt dışında. Yıldırım ‘istiyorlarsa evraklarını gönderelim’ dedi. Evet istiyoruz, göndersin.Bu konuyu Quaresma’nın kendisine ‘bilgin var mı?’ diye sordum. ‘Ben evime geldim, başka bir yerde oynamam’ dedi. Sözleşmesini uzatmamızı istedi. Quaresma’nın sözleşmesini uzattık. Şu anki teklif ahlaksız teklife girer. Biz de yurt dışında bir adam bulalım, ‘Messi Beşiktaş’a gelmek istiyor’ desin. Öyle bir evrak yoksa Aziz bey yanıtını verecek.” şeklinde cevap vermişti.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.