Beşiktaş’a Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor! Vincent Aboubakar Gölgede Kalacak

Süper Lig'de sezona Şenol Güneş başlayarak yoluna devam eden Beşiktaş, şampiyon olmak için transfer atağına geçti. Valerien Ismael'in takımdan ayrılması ile şoka giren siyah beyazlı takım, krizden çıkmak için bir yıldız...

Yayınlanma:
Beşiktaş’a Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor! Vincent Aboubakar Gölgede Kalacak

Süper Lig'de sezona Şenol Güneş başlayarak yoluna devam eden Beşiktaş, şampiyon olmak için transfer atağına geçti. Valerien Ismael'in takımdan ayrılması ile şoka giren siyah beyazlı takım, krizden çıkmak için bir yıldız golcüyü listesine katmayı düşünüyor. Kadrosuna Vincent Aboubakar'ı yeniden katarak gücünü toplamak isteyen Beşiktaş İtalyan basınında yer alan haber ile gündeme düştü.

Süper Lig'de sezona Valerien Ismael ile başlayan siyah beyazı ekip, alınan kötü sonuçlar nedeni ile yollarını ayırdı. Görevini Şenol Güneş’e bırakarak Türkiye’den ayrılmıştı. Beşiktaş ile iki kez şampiyonluğu yaşayan tecrübeli teknik direktör, tekrardan Beşiktaş’a dönerek bir kez daha şampiyonluk yaşamak istiyor. Devre arasında transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Wout Weghorst'un takımdan ayrılması ile şoka uğramıştı. Boşluğunu doldurmak için Vincent Aboubakar ile doldurmak isteyen Beşiktaş eski futbolcu ile tekrardan anlaşarak sözleşme işlemlerini halletmesini istiyor.

Beşiktaş Kulübü Takımından Resmi Açıklama Yaptı

Beşiktaş Kulübü Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vincent Aboubakar transferi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “transferin yakın zamanda açıklanacağın belirten Bayrak, son doğru yaklaştık. Al-Nassr ile bir takım problemler mevcut. Büyük bir ihtimal ile anlaşılacak. Bu problemin çözüldüğü an futbolcu takımda yerine alacak” sözlerine yer verdi.

BALOTELLİ DE KADROYA KATILACAK

Siyah-beyazlı takımda Wout Weghorst'un takımdan ayrılması sonrası, takımı arayışa yönlendirdi. Kadrosuna golcü isim kazandırmayı düşünen teknik ekip fazla zaman kaybetmeden ara dönemde, daha önce Adana Demirspor’da forma giyen tecrübeli oyuncu Balotelli’yi renklerine katmayı istiyor. Adana Demirspor’da başarılı bir şeklide futbol hayatını sürdüren oyuncu Sion’a transfer oldu. Takımda istenen başarıyı gösteremeyen yetenekli oyuncu tekrar Süper Lig’e geri dönmek istiyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, İtalyan oyuncu için transfer çalışması yürüttüğü gelen haberler arasında yer alıyor. Yıldız oyuncunun menajeri Beşiktaş ile iletişime geçerek futbolcuyu siyah beyazlı ekibe önerdiği söylentiler arasında yer alıyor. Daha önceden de gündeme gelen futbolcu Sergen Yalçın döneminde de ön plana çıkmıştı. Fakat oyuncu için teknik adamdan onay çıkmadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.