Beşiktaş'ın bonservissiz anlaştığı Jesus Navas kimdir? Kariyeri ve en güzel golleri

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı bir giriş yapıyor. Siyah beyazlı ekip, Manchester City'nin İspanyol yıldızı ile anlaştı. İşte Navas hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın bonservissiz anlaştığı Jesus Navas kimdir? Kariyeri ve en güzel golleri

2016-2017 yılı Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, yeni szon için transfer çalışmalarına başladı. Transfer sezonuna hızlı girmeyi planlayan Beşiktaş'ta ilk transfer tamam.

Siyah beyazlı ekip, Manchester City'nin İspanyol yıldızı Jesus Navas ile anlaştı. Navas'ın, bonservissiz olarak Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi. Beyaz Tv'nin haberine göre İspanyol yıldız, sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'la anlaşmaya vardığı belirtildi.

Beşiktaş'ın Jesus Navas'ı bonservis bedeli ödemeden 2+1 yıllığına renklerine bağladığını ifade edilirken yıldız futbolcuya senelik 3,4 milyon euro verileceği belirtildi..

Jesus Navas Kimdir?

31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1.70 boyunda ve İspanyoldur. Navas kariyeri boyunca toplamda çıktığı 312 karşılaşmada 25 gol, milli takım kariyerinde ise çıktığı 13 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Kariyeri

Jesus Navas Sevilla'nin altyapısında yetişmiştir.İlk profesyonel maçına 2005 yılında çıktı. 2013 Haziran ayında Manchester City kulübüne 7 yıllık anlaşmayla transfer olmuştur.

Milli Takım Kariyeri

Navas, 2010 yılına kadar İspanya genç takımındaydı. Ancak 2009 yılının sonlarına doğru A milli takıma yükseldi. 2010 FIFA Dünya Kupası Finali'nde de oynadı ve dünya şampiyonluğu yaşadı.

İşte Jesus Navas'ın En Güzel Golleri

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.