Beşiktaş'ın Çeyrek Finaldeki Muhtemel Rakipleri Kim , Hangi Takım Kimi Eledi?

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan siyah beyazlı ekibin çeyrek finaldeki muhtemel rakipleri kimler? Çeyrek finale kalan takımlar hangi takımları eledi? İşte çeyrek finale çıkan takımların değerlendirmesi.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın Çeyrek Finaldeki Muhtemel Rakipleri Kim , Hangi Takım Kimi Eledi?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 1-1'in rövanşında Yunan Rakibi Olympiakos'u 4-1'le geçen Beşiktaş, kupada çeyrek finale kaldı.

Önceki akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 tur rövanş maçında 10 kişi kalmasına rağmen muhteşem bir oyun ortaya koyarak rakibini Vodafone Arena'dan eli boş gönderen Beşiktaş, bugün gerçekleşecek kura çekimini beklemeye başladı. Çeyrek finalde mücadele edecek olan siyah beyazlı ekibimizin muhtemel rakipleri şu şekilde:

#Ajax (Hollanda)

# Anderlecht (Belçika)

# Manchester United (İngiltere)

# O.Lyon (Fransa)

# Celta Vigo (İspanya)

# Genk (Belçika)

# Schalke (Almanya)

Ajax

G grubundan 14 puanla lider çıkmayı başaran Hollanda temsilcisi, son 32'de ilk maçı 0-0 biten maçta Legia Warszawa'yı sahasında 1-0 yenerek son 16'ya kaldı. Son 16 turunda ise deplasmanda Copenhanen'e 2-1 yenilen Ajax, sahasında 2-0 kazandı ve çeyrek finale yükseldi.

Anderlecht

C grubunu 11 puanla ikinci bitiren Anderlecht, sahasında 2-0 yendiği Zenit'e deplasmanda 3-1 mağlup oldu ve son 16'ya kaldı. Son 16 turunda ise APOEL ile karşılaşan Belçika temsilcisi iki maçta da rakibini tek golle geçti ve çeyrek finale kaldı.

Manchester United

A grubunu Fenebbahçe'nin ardından ikinci tamamlayan İngiltere devi, son 32'de Saint Etienne'yi 3-0 ve 1-0'lık skorla geçerek çeyrek finale kaldı.

O. Lyon

Şampiyonlar Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne gelen Fransa temsilcisi, Alkmaar'ı 7-1 ve 4-1'lik skorlarla geçerek son 16'da Roma'nın rakibi oldu. Roma karşısında ise ilk maçı 4-2 kazanan Lyon, ikinci maçta sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve çeyrek finale kaldı.

Celta Vico

G Grubunu 2. sırada bitiren İspanya temsilcisi, 1-0 yenildiği Shaktar'ı ikinci maçta deplasmanda 2-0 yenerek son 16'ya kaldı. Son 16'da ise Fenerbahçe'yi eleyen Rostov ile karşı karşıya gelen Celta Vigo, ilk maçı 2-1, ikinci maçı ise 2-0 kazanarak çeyrek finale kaldı.

Genk

F Grubunu lider bitien Belçka temsilcisi, son 32 turu ilk maçında 2-2 berabere kaldığı Astra Giurgi'yi evinde 1-0 yenerek son 16 turunda Gent'in rakibi oldu. Gent karşısında ise ise ilk maçı 5-2 kazanan Genk, ikinci maçta 1-1 berabere kaldı ve çeyrek finale yükseldi.

Schalke 04

;I grubunu lider bitiren Alman temsilcisi ilk maçı 3-0 biten PAOK mücadelesinde evinde 1-1 kalaran son 16'ya kaldı. Son 16 turunda ise M'gladbach ile karşılaşan Schalke, evinde 1-1 biten maçın rövanşında rakibi ile deplasmanda 2-2 kalarak çeyrek finale kaldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.