Beşiktaş'ın Kadrosuna Katmak İstediği Demba Ba İstanbul'a Geldi | Son Dakika

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Senegalli Demba Ba bu akşam İstanbul'a geldi. İşte alınan son dakika bilgileri ve yıldız oyuncu hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın Kadrosuna Katmak İstediği Demba Ba İstanbul'a Geldi | Son Dakika

Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Senegalli yıldız futbolcu Demba Ba, İstanbul'a geldi.

Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua'da forma giymekte olan ve yaklaşık olarak 7 aydır sakatlık nedeniyle forma giyme şansı bulamayan Demba Ba, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda Beşiktaşlı yetkililer tarafından karşılanan Demba Ba, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Siyah-beyazlı kulüp, yarın sağlık kontrolünden geçirilecek olan Senegalli futbolcunun durumuna göre hareket edecek.

Demba Ba Kimdir?

25 Mayıs 1985 yılında Ba Sèvres, Paris'te doğdu ve yedi çocuklu bir ailenin altıncısıydı. Saint-Valery-en-Caux, Seine-Maritime'de büyüdü. 1999-2000 sezonunda Port Autonome takımının altyapısında oynamaya başladı. 2000-01 sezonunda Frileuse altyapısında oynadı.

2001 yılında, Châtillon'a dönen Ba Montrouge altyapısında oynamaya başladı. 2004 yılına kadar orada oynadı. Sonraki yıllarda Lyon ve Auxerre kulüplerinden teklif gelse de Ba İngiltere'de bir takımda profesyonel oynamak için takım aradı. Arkadaşı Gauthier Diafutua tarafından Watford teknik direktörü Ray Lewington'a önerildi. Ancak kısa bir süre sonra Lewington takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Ba Barnsley'de 1 hafta geçirdi. Football League takımları Swansea City ve Gillingham ile başarısız olan görüşmelerden sonra Fransa'ya döndü. (Vikipedi)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.