Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Son Durum-Babel'den Sonra 3 İsim Daha Gelecek (Son Dakika Transfer Haberi)

Lig'İn devre arasına ikinci giren ve UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turuna kalan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. İşte Beşiktaş'ın transfer gündeminde ye alan oyuncular ve gelecek isimler.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Son Durum-Babel'den Sonra 3 İsim Daha Gelecek (Son Dakika Transfer Haberi)

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonu ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş, devre arsı transfer dönemine hızlı başladı. Siyah beyazlı ekip, Babel'in ardından 3 transfer daha yapacak.

Daha önce stoper ve sol açık olmak üzere 2 transfer hedefi koyan Siyah Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda sol bek ve forvet transferi de yaparak bu sayıyı 4'e çıkaracak.

Eto'o Her An Bitebilir

En yoğun temaslarını stoper ve santrfor için sürdüren Beşiktaş transfer komitesi, Eto'o konusunda oldukça mesafe kaydetti. Antalyaspor Kulübü ile takasta kullanılacak futbolcular ve verilecek bonservis için pazarlıklarını sürdüren Siyah-beyazlılar, Kerim Frei'ın gitmeme konusundaki ısrarı karşısında Ömer Şişmanoğlu ve artırılmış para teklifini yeniledi. Yarın Antalya'ya gelecek olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bizzat bir araya gelerek, bu transferi neticelendirmeye çalışacağı bildirildi. Kamerunlu oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş ve Antalyaspor aynı otelde kamp yaptığı için Eto'o ve Ömer Şişmanoğlu oda değiştirerek yeni takımlarına dahil olacak.

İki Stoper , 1 Sol Bek Adayı

Stoper için Rakitsky, Messias ve Vida gibi isimlerle temasa geçen ancak yüksek bonservis bedellerini aşamayan Beşiktaş'ın buradaki hedefleri de Kolombiyalı Felipe Aguilar ve Hırvat Matej Mitrovic olarak belirlenmiş durumda. Teknik direktör Şenol Güneş'in öncelik olarak Felipe'yi istediği, bu transfer gerçekleşmez ise Mitrovic'in transfer edileceği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş transfer komitesi, her iki oyuncu ile de anlaşmış olmasına rağmen kulüpleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Siyah-beyazlıların son transferinin ise geçen hafta hem kendisi, hem de kulübü ile anlaşılan Eduard Sobol olması bekleniyor. Stoper ve forvet transferinin gerçekleşmesinden sonra Sobol'un Türkiye'ye getirilerek resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.