Beşiktaş'ın transferde mutlu sona yakın olduğu Domagoj Vida kimdir?

Beşiktaş, Dinamo Kiev'de forma giymekte olan Hırvat oyuncu Vida ile her konuda anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın transferde mutlu sona yakın olduğu Domagoj Vida kimdir?

2016-2017 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı başladı ve Dinamo Kiev'in başarılı futbolcusu Domagoj Vida transferini tamamlamak için harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde gelen açıklama ile Hırvat oyuncu ile anlaştığını duyuran siyah beyazlı ekip, futbolcunun takımı Dinamo Kiev ile anlaşma için masaya oturdu. Beşiktaş, Ukrayna ekibi ile yaptığı son görüşmede Ukrayna ekibine kaleci Denys Boyko'nun yanı sıra 2.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Bu şartları değerlendiren Dinamo Kiev, teklifi kabul edebileceklerini Beşiktaş yönetimine iletti.

Önümüzdeki günlerde yapılması beklenen görüşme ile iki kulübün el sıkışması bekleniyor.

4 Yıllık Anlaşma

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan görüşme sonrasında iki kulbüün bonservis konusunda anlaşmaya varması bekleniyor. Anlaşmanın sağlanması durumunda Beşiktaş, Hırvat oyuncu Vida ile 4 yıllık anlaşmaya imza atacak. Vida'yı renklerine bağlayacak olan Beşiktaş, başarılı futbolcuya yıllık 2 milyon euro ücret ödeyecek.

Son 5 sezondur Dinamo Kiev forması giyen Vida, daha önce Osijek, Bayer Leverkusen ve Dinamo Zagreb takımlarında forma giydi. Geçen sezon Ukrayna ekibinde 39 maça çıkan Vida, 4 gol kaydetti.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.