Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Başarısı Gelecek Sezona Nasıl Etki Edecek?

UEFA'daki temsilcimiz Beşiktaş'ın kupada elde edeceği başarı Lig'e gelecek sezon nasıl etki edecek? Kaç takım Şampiyonlar Ligi'ne katılacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Başarısı Gelecek Sezona Nasıl Etki Edecek?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, ligde de dolu dizgin şekilde yoluna devam ediyor. Peki Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarıları gelecek sezonda Türkiyeyi nasıl etkileyecek? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanması, Türkiye'nin futbol puanına nasıl etki edecek?

Temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig kupasını kazanması durumunda Beşiktaş, UEFA'nın geçtiğimiz yıl getirdiği yeni uygulama ile, ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacak.

Beşiktaş'ın ligi ikinci bitirmesi durumunda Lig'de şampiyon olan takım, Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacak. Beşiktaş'ta UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması durumunda Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacağı için Türkiye'den iki takım direk olarak Şampiyonlar Ligi'ne kalacak.

UEFA'yı kazanması durumunda her türkü Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacak. Beşiktaş'ın Ligi 3. ve daha aşağısında bitirmesi durumunda da Şampiyonlar Ligi'ne 3 takımımız kalacak.

Beşiktaş'ın Çeyrek Final Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş, 13 Nisan Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasına çıkacak. Karşılaşmanın ayrıntıları ve yayın bilgileri için lütfen TIKLAYIN

Spor haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.