Beşiktaşlı Yönetici Rıdvan Akar'ın Kovulmasına Neden Olan Tweetler

Önceki akşam oynanan ve Beşiktaş'ın 4-3'lük galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma sonrasında Beşiktaşlı yönetici Rıdvan Akar, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar nedeniyle görevinden alındı. İşte Rıdvan Akar'ın görevinden alınmasına neden olan o paylaşım.

Yayınlanma:
Beşiktaşlı Yönetici Rıdvan Akar'ın Kovulmasına Neden Olan Tweetler

Önceki akşam oynanan Trabzonspor Beşiktaş karşılaşması sonrasında, Beşiktaşlı yönetici Rıdvan Akar'ın sosyal medya üzerine yaptığı paylaşımı, görevinden alınmasına neden oldu. Siyah beyazlı Kulüp, aldığı flaş bir kararla İletişim Direktörü Rıdvan Akar ile yollarını ayırma kararı aldıklarını kamuoyuna bildirdi.

Beşiktaş Kulübünden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İletişim Direktörümüz Rıdvan Akar'ın twitter hesabı üzerinden paylaştığı ifadeler kulübümüzün resmi görüşünü ve duruşunu yansıtmamaktadır. Yaşanan bu üzücü hadise neticesinde Rıdvan Akar ile yollarımızı ayırma kararı aldığımızı belirtir, Sayın Akar'a bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetler ve özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür ederiz."

İşte Rıdvan Akar'ın Kovulmasına Neden Olan Tweetler

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, spor haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.