Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar için geri sayım başladı!

Beşiktaş, eski golcüsü Vincent Aboubakar transferi için gün sayıyor. Kulübün transfere ilişkin bir tarih verdiği öne sürüldü.Süper Lig ekiplerinden biri olan Beşiktaş, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'ı takımına transfer...

Yayınlanma:
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar için geri sayım başladı!

Beşiktaş, eski golcüsü Vincent Aboubakar transferi için gün sayıyor. Kulübün transfere ilişkin bir tarih verdiği öne sürüldü.

Süper Lig ekiplerinden biri olan Beşiktaş, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'ı takımına transfer etmek istiyor. Wout Weghorst'un İngiltere Premier Lig takımı Manchester United'a gitmesi takımda büyük bir boşluk yarattı. Kulüp ise bu boşluğu eski golcüsü Aboubakar ile doldurmak istiyor. 

Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibi olan Al Nassr takımında performans gösteriyor. Yıldız golcü, Beşiktaş transferi doğrultusunda Al Nassr'la yolları ayırmaya hazırlandı. Yönetim Aboubakar'la 2,5 artı 1 yıllık olmak üzere 2.5 milyon Euro'ya sözlü anlaşma yapmıştı. 

Vincent AboubakarBeşiktaş, Aboubakar'ın Al Nassr'daki sözleşmesinin feshedilmesi için gün sayıyor. Konyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularına yanıt veren Asbaşkan Emre Kocadağ konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

''Aboubakar transferi, sadece oyuncuya bağlı değil. Kulübü ile arasındaki konuları çözmeye çalışıyor. Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'nun lisans süreci 22 Ocak'ta resmiyet kazanacağı için süreç uzadı. Her türlü temasları kurduk. Gelmesi için her şeyi yapıyoruz. Gelecek. Ama transfer bu, neler çıkar belirsiz. Bu yüzden sadece B değil birkaç plan var. Onun dışında ilgilendiğimiz 3 santrfor daha var.''

Aboubakar'ın transfer durumunun gecikmesi, Al Nassr'a yeni transfer olan Cristiano Ronaldo'nun lisans sürecinin resmiyet kazanması için ertelenmesi olarak açıklandı. Bu nedenle, Wout Weghorst'un gidişinden sonra takımdaki boşluğu doldurmak için Beşiktaş, Aboubakar için saatleri sayıyor. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.