Beyaz ile Koray Avcı'nın VTR'si Kahkahaya Boğdu (Beyaz Show Konukları 30 Aralık)

Beyaz Show, önceki akşam ekranlara gelen bölümü ile yine izleyicileri kahkahaya boğdu. Yayınlanan bölüme sanatçı Koray Avcı iel Beyaz'ın komik VTR'si damgasını vurdu. İşte önceki akşam yayınlanan Beyaz Show'un özeti ve Beyaz'ın konukları.

Yayınlanma:
Beyaz ile Koray Avcı'nın VTR'si Kahkahaya Boğdu (Beyaz Show Konukları 30 Aralık)

Her Cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde izleyicileri ile konuklarına birbirinden farklı ve komik durumlar yaşatan Beyaz Show, önceki akşam yayınlanan bölümü ile yine izleyicileri kahkahaya boğdu.

30 Aralık Cuma gecesi yayınlanan yeni bölümünde Beyaz Show!un konuğu ünlü sanatçı Koray Avcı'ydı. Ünlü Şovmen ve yılların Talk Show sunucusu Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu programın önceki akşam yayınlanan yeni bölümünde yine kahkaha dolu anlar yaşandı.

Hem duygusal hem de romantik şarkıları izleyici ve hayranları ile buluşan başarılı sanatçı Koray Avcı, Beyaz ile birlikte kamera karşısına geçti. Beyaz Show'a özel olarak hazırlanan VTR'de Beyazıt Öztürk ile birlikte adeta Oscarlık bir oyunculuk ortaya koyan Koray Avcı, hem sergilediği oyunculuk ile hem de Beyaz'a söylediği laflar ile adından söz ettirdi.

Hazırlanan VTR'de bir restorana Beyazıt Öztürk ell birlikte giden Koray Avcı, burada sergilediği ilginç davranışları ile izleyicileri güldürmeyi başardı. VTR'de Aleyna Tilki, Arnavut Şevket ve Kerimcan Durmaz gibi isimlerin laflarından kullanan Koray Avcı oyunculuğu ile kendisine hayran bıraktı.

Beyaz Show'un Konukları

Önceki akşam yayınlanan bölümünde Beyaz Show'a Koray Avcı'nın yanı sıra ünlü spiker Ertem Şener, verdiği pratik bilgilerle hayatı kolaylaştıran Zahide Yetiş ve Survivor'un yıldızı Seda Aktuğlu oldu.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.