Beyaz Show'un Konuğu Pamela Spence Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Kanal D ekranlarının en sevilen programlarından olan Beyaz Show'un bu haftaki sürpriz konuğu Pamela Spence idi. Peki Pamela Spence kimdir? Pamela Spence'nin albümleri hangileridir? Pamela Spence kaç yaşındadır? İşte Pamela Spence hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Beyaz Show'un Konuğu Pamela Spence Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine binlerce izleyiciyi televizyon başına kilitleyen Beyaz Show'un sürpriz konuğu Pamela Spence oldu.

23 Şubat 1973 doğumlu olan Pamela Spence, Almanya'nın Heidelberg kentinde dünyaya geldi. Rock ve elektronik müzik dallarında şarkıları buluna Spence, bu dallarda adını duyurmayı başardı. Babası İngiliz ve annesi Türk olan Pamela Spence, babasının asker olması nedeniyle uzun süre Almanya'da ikamet etti. Spence, anne ve babasının boşanması üzerine 15 yaşında hayatına yeni bir başlangıç yaptı.

Henüz 15 yaşında iken Türkçe dilini öğrenen Pamela Spence, anne ve babasının boşanmasının ardından eğitimine Ankara Atatürk Lisesinde devam etmiştir. Daha sonra Pamela, kısa bir süre dizilerde rol almış, daha sonra ise müzik sanatını icra edebilme adına vokalist olmuştur. Vokalist olmasından sonra nihayet muradına ermiş ve müzik albümleri çıkarmıştır.

Lise eğitimini tammalayan Pamela Spence, daha sonrasında ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü tercih etmiştir.

Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan ile birlikte oynadığı Atları da Vururlar isimli müzikalde yer almayı başaran güzel şarkıcı, dizi kariyerine Lahmacun ve Pizza ile başlamış ve ünlü şarkıcı Teoman'a vokalistlik yapmıştır.

Daha çok müzik hayatı ile gündeme gelen Pamela, kısa bir süre Burak Sergen ile evli kalmıştır.

2004 yılı Haziran ayında Mucizeler Komedisi'nde dişi melek rolüne hayat veren güzel sanatçı, ilk albümünü ise 'Eğer Dinlersen' ismiyle 1 Haziran 2002'de mizik piyasasına sürmüştür.

23 Kasım 2004 tarihinde rock müzik adına ilk albüm denilebilecek Şehir Rehberi albümünü piyasaya çıkaran güzel sanatçının, dillere pelesenk olan 'İstanbul' isimli şarkısı en bilinen şarkısıdır.

Pamela Spence, 2010 senesinde elektronik müzik alanına geçerek 'Stil Zengini' isimli dördüncü albümünü piyasaya çıkarmıtır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.