Beyaz Tv'de Çıkan Kavga Sonucu Söylemezsem Olmaz'ın Sunucusu Değişt

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programın son bölümü sonrasında tartışma çıktığı iddia edildi. Çıkan tartışmada yumruklar konuşunca kanal, sunucuyu değiştirdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beyaz Tv'de Çıkan Kavga Sonucu Söylemezsem Olmaz'ın Sunucusu Değişt

Beyaz Tv'de ortalık fena karıştı. Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Ömür Varol ile program yorumcusu Nihat Doğan, arasında kavga çıktığı öğrenildi.

Medyaradar'da yer alan habere göre, programın sona ermesinin ardından başta küçük çapta bir tartışma çıktı. Çıkan tartışmada, siyasi haberlerde yorum yapmakta zor anlar geçiren kadın yorumcu Bircan İpek,, programda neden magazin haberlerine yer verilmediği, neden sadece siyaset konuşulduğunu sordu. Ömür Varol'da bu soru üerine reytinglerin zirvede olduğunu, kimsenin magazin ile ilgilenmediğini söyledi ve zaten yeterince magazin haberi var dedi.

Bu şekilde tartışmaların devam etmesi üzerine yorumcu Nihat Doğan'da tartışmalara dahil oldu. Gçetiğimiz günlerde infaz koruma memurlarına hakaret eden ve bu nedenle Adalet Bakanlığı Müsteşarı ile bir kriz yaşayan, ardından ise Müsteşardan ve infaz koruma memurlarından özür dileyen Nihat Doğan da, bu nedenle biraz fazla magazin haberi istediğini söyledi. Ömür Varol ise bundan sonra sadece magazin yayınlanacağını, ancak bu durumda programda olmayacağını söyledi. Bu şekilde devam eden tartışmada sesler yükselmeye başladı ve itişmeler de başladı. Program sonrası küçük çapta başlayan bu itişmeler yumruklu kavgaya dönüştü ve güvenlik görevlileri olaya müdahale etmek durumunda kaldı.

Ömür Varol'un bundan sonra bu projede kesinlikle çalışmak istemediği, Nihat Doğan ve Bircan İpek'inse "Söylemezsem Olmaz"da devam etmek istedikleri iddia edildi.

Sunucu Değişti

Bu gelişmelerin ardından programı artık Tahir Sarıkaya'nın sunacağı ortaya çıktı. Sarıkaya dün akşam instagram hesabından "Bana bu görevi veren Sayın Osman Gökçek'e teşekkür ediyorum. Yarın sabah görüşmek dileğiyle" diye yazdı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.