Beyazıt Öztürk'ten Murat Yıldırım'a Sürpriz Kim Milyoner Olmak İster Skeci

Önceki akşam yayınlanan Beyaz Show'un son bölümünde suncuu Beyazıt Öztürk'ten konuk Murat Yıldırım'a sürpriz bir skeç geldi. İşte o skeç.

Yayınlanma:
Beyazıt Öztürk'ten Murat Yıldırım'a Sürpriz Kim Milyoner Olmak İster Skeci

Önceki akşam yayınlanan Beyaz Show'un son bölümünde konuk isim son dönemlerin tanıdık isimlerinden biri.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün hazırladığı ve sunduğu Beyaz Show programında önceki akşam konuk oyuncu Murat Yıldırım oldu.

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olan ünlü oyuncu Murat Yıldırım'a Beyaz Show!da büyük bir sürpriz hazırlandı. Beyazıt Öztürk'ün son dönemlerde kliplerde ve dizi ile film aralarına yaptığı montajlar, binlerce kişi tarafından büyük bir zevkle izleniyor.

Beyazıt Öztürk'ün hazırladığı videoda, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir yarışmacının kafa kısmına montajla Beyazıt Öztürk'ün başı yerleştirildi. Bu shop sonrasında sözler ve videonun akışı Beyazıt Öztürk tarafından düzenlendi ve birbirinden komik diyaloglarla oluşturuldu.

İşte Beyazıt Öztürk tarafından hazırlanan ve internet üzerinde çok sayıda tıklanma alan video.

Beyaz Show!un Konukları

Hazırlanışını ve sunuculuğunu ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ve binlerce kişi tarafında sevilen talk- show programı "Beyaz Show"un önceki akşam yayınlanan son bölümünde; Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu ve "Sonsuz aşk" filminin oyuncuları Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen, "Unutulmayan Şarkılar" albümüyle Ahmet Selçuk İlkan ve albümün muhteşem starları Cengiz Kurtoğlu, Zara, Serkan kaya, Koray Avcı, İntizar ve Tan Taşçı konuk oluyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.