Beyin Kanaması Geçiren İbrahim Erkal Ameliyattan Çıktı (Sağlık Durumu Ciddi)

Sitenin otoparkında baygın halde bulunan ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen İbrahim Erkal, geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı. Sanatçının durumunun ciddi olduğu öğrenildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beyin Kanaması Geçiren İbrahim Erkal Ameliyattan Çıktı (Sağlık Durumu Ciddi)

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Sanatçı İbrahim Erkal,Maltepe’de bulunan evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal burada tedavi altına alındı. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye sevk edilen ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, alınan son dakika bilgileri arasında.

İstanbul'un Maltepe İlçesinde bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Sitenin güvenlik görevlileri tarafından baygın halde bulunan ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, ihbar üzerine bölgeye gelen ambulansla Kartial Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından sabah saatlerinde ambulansla Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı. Erkal’ın yakınları da hastaneye geldi. Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İbrahim Erkal Ameliyattan Çıktı

Geçirdiği beyin kanamasının ardından Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, ameliyattan çıktı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Öte yandan üzücü olayın ardınan hastaneye yapılan ziyaretler de gün boyu devam etti. Sanatçının başta ailesi olmak üzere yakınları ve dostlarının hastane bahçesindeki bekleyişi sürüyor. Öğleden sonra hastaneye Nadide Sultan ve Sinan Özen gelerek ailesinden bilgi aldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.