Beykoz'da hafriyat kamyonu öğrenci servisine ve otomobile çarptı: 1 ölü, 8 yaralı

Son dakika haberi: İstanbul'da bir hafriyat kamyonu, kontrolden çıkarak önce öğrenci servisine ardından da bir otomobile çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beykoz'da hafriyat kamyonu öğrenci servisine ve otomobile çarptı: 1 ölü, 8 yaralı

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Alınan son bilgilere göre İstanbul'un merkez İlçesi olan Beykoz'da bir hafriyat kamyonu, öğrenci servisi ile minibüse çarptıktan sonra devrildi. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı.

Bugün saat 15.30 sularında Beykoz Reşadiye yolu üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, sürücüsünün adının henüz belirlenmediği 34 KRZ 53 plakalı yüklü hafriyat kamyonu, virajda kontrolden çıkarak karşı yönden gelmekte olan ve Resul Soydemir yönetiminde olduğu belirtilen 34 RJH 94 plakalı öğrenci servisi ve Nihat Zamanis yönetiminde olan 34 BD 1792 plakalı minibüse çarptıktan sonra devrildi. Çarpmanın etkisiyle Nihat Zamanis'in kullandığı minibüs hafriyat kamyonunun altında kaldı.

Yaralı Öğrenciler Var

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Servisin içerisinde bulunan ilkokul öğrencilerinden 6'sının yaralandığı öğrenilirken, hafif yaralı 6 öğrenci ve diğer minibüste bulunan 2 kişi ambulanslar ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

1 Ölü

Minibüsün içerisinde sıkışan Nihat Zamanis ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kurtarıldı. Ancak ambulansa konulan Zamanis'in yolda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kamyon Sürücüsü Kayıp

1 kişinin ölümüne 8 kişinin yaralanmasına sebep olan hafriyat kamyonunun sürücüsü, olaydan hemen sonra kayıplara karıştı. Sürücünün adının belirlenemediği kamyonun içerisinden Gökhan Atabey adına ruhsat çıktığı öğrenildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili çalışma yaptı. Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

5haber.com | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.