Big Ben kulesinin 2012'den beri adı nedir?

Atv ekranların en sevilen yarışma programlarından olan ve binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soru internet üzerinde araştırılmaya başlandı.Büyük...

Yayınlanma:
Big Ben kulesinin 2012'den beri adı nedir?

Atv ekranların en sevilen yarışma programlarından olan ve binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soru internet üzerinde araştırılmaya başlandı.

Büyük bir beğeni ve ilgi ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu akşam binlerce takipçisi ile buluştu. Yarışma devam ederken yarışmaya katılan yarışmacıya sorulan soru binlerce meraklı izleyiciyi internet başına gitmeye teşvik etti. Telefonlarının ve bilgisayarlarının başına geçen binlerce izleyici, yarışmada sorulan sorunun cevabını internet üzerinde araştırmaya başlandı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ekranlara gelen son bölümde sorulan sorunun cevabı.

Çok sayıda izleyiciyi her hafta ekran başına kilitleyen genel kültür bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesinin ardından çok sayıda farklı sunucu ve ünlü isim sundu. Bu isimlerden Selçuk Yöntem uzun bir süre programın sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz ay ise kanal aldığı kararla Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ı getirdi.

Sorunun Cevabı: Elizabeth Kulesi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.