Bilecik'te Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Bozkır İntihar Etti

Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda çalışmakta olan astsubay kıdemli çavuş Murat Bozkır, evinde beylik tabancasıyla inihar etmiş bir şekilde bulundu.

Yayınlanma:
Bilecik'te Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Bozkır İntihar Etti

Bilecik'te meydana gelen olayda, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş 26 yaşındaki Murat Bozkır, evinde intihar etti. Uzun süre haber alınamayan Bozkır'ın arkadaşları Astsubayı evinde beylik tabancasıyla intihar etmiş şekilde buldu.

Bilecik'te Hürriyet Mahallesinde bulunan Değerkent Sokak'ta meydana gelen olayda, Bilecik 2'nci Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığı bünyesinde çalışmakta olan jandarma astsubay kıdemli çavuş Murat Bozkır'dan haber alamayan arkadaşları, Bozkır'ın evine gitti. Kapıyı çilingir yardımıyla açtırıp içeri giren arkadaşları, Murat Bozkır'ı yatak odasında, kanlar içinde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Murat Bozkır'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşinin, bir yakınının cenazesi için Samsun'da olduğu belirtilen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Bozkır'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya'da İşadamı 6' ncı Kattan Düştü

Antalya'da işadamı Nevzat Küsken'in oturduğu binanın 6'ncı katından düşüp ölmesiyle ilgili açıklama yapan yakınları, olayın intihar değil, düşme sonucu olduğunu söyledi.

Küsken'in oğlu Ömercan Küsken, "Babam borç yüzünden intihar edecek bir insan değildir. İntihara meyilli bir yapısı da söz konusu değil. Kendisi her sabah uyandığında balkona sigara içmek ve hava almak için çıkar. Muhtemelen tansiyona bağlı olarak dengesini kaybetti ve düştü" dedi.

Küsken'in ölümü, polis kayıtlarına önce 'yüksekten düşme', ardından 'intihar', son alarak ise 'şüpheli ölüm' olarak işlendi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Bilecik

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.