Binali Yıldırım'ın Taşerona Kadro Açıklaması (16 Nisan Taşerona Kadro Haberleri)

Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı son dakika açıklamasında yüz binlerce taşeron işçinin beklediği kadro konusuna değindi. Peki taşerona kadro konusunda yeni açıklama geldi mi İşte taşeron son dakika haberleri.

Yayınlanma:
Binali Yıldırım'ın Taşerona Kadro Açıklaması (16 Nisan Taşerona Kadro Haberleri)

Beklenen taşeron açıklaması Başbakan Yıldırım'dan geldi. TRT ortak yayınında konuşan başbakan Binali Yıldırım 800 bine yakın taeşron işçinin beklediği taşerona kadro konusunda flaş bir açıklama yaptı. Taşerona kadro konusunun bilindiğini belirten Başbakan Yıldırım, bu konuda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Trt ortak yayınında referandum ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, merak edilen konuları cevaplarken binlerce taşeron işçinin beklediği açıklamayı da yaptı. Başbakan yıldırım,  "Mesele bildiğimiz bir mesele, üzerinde çalışıyoruz. 800 bine yakın çeşitli kurumlarda taşeron çalışan var. Bunların çalışma şartları kadrolu memurlardan daha kötü, ücretleri daha düşük. Zor bir konudur. Bu konunun önemini biliyoruz, çalışmalarımız devam ediyor. Burada iyileştirmeler, makul, adil bir sonuç inşallah olacak." ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın bu açıklaması sonrasında binlerce taşeron işçi, sabırsızlıkla konunun çözüme kavuşturulacağı günü beklemeye başladı.

Referandumdan Hayır Çıkarsa Taşerona Kadro Ne Olur?

Yüz binlerce taşeron işçinin merak ettiği bir diğer konu ise taşerona kadro referandumdan hayır çıkarsa askıya mı alınır sorusu oldu.

Kamu çalışma reformu kapsamında ele alınacak olan taşerona kadro meselesinin referandumdan etkilenmemesi bekleniyor. Detaylar için tıklayın

Taşerona kadro konusunda yapılan son dakika açıklamaları ve kadro haberleri için TIKLAYIN

16 Nisan Taşeron Haberleri

Türkiye anayasa değişikliği için bugün sandık başına gitti. Taşerona kadro konusunda bugün herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Taşeron işçi haberlerinden, gündem haberlerinden, taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.