Bir çok ilde okullar tatil edildi

Türkiye'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava sebebi ile bazı illerde okullar tatil edildi. İşte tatil edilen illerin listesi

Yayınlanma:
Bir çok ilde okullar tatil edildi

Türkiye genelinde yoğun kar yağışı nedeni le birçok ilde okullar tatil edildi. Bazı illerde 10 Şubat pazartesi günü okullar tatil edilirken birçok ilde ise 2 gün olarak tatil olduğu bildirildi. Okulların tatil edildiği bilgisi valilikler basın merkezi ve sosyal medya üzerinden duyuru yapıldı.

Hangi illerde okullar tatil edildi ?

Kayseri Bünyan ilçeisnde kar nedeni ile okullar tatil edildi. 10 Şubat pazartesi okullar tatil.

Bitlis Merkezi ve ilçeleri ve köylerdeki okullar yarın tatil edildi. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Şırnak Merkez ile Uludere ve Beytüşşepap ilçelerinde kar yağışı nedeni ile yarın okullar tatil edildi. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Rize valisi sosyal medyadan bildirdi 2 gün okullar tatil edildi.

Trabzon valiliğinden yapılan açıklama ile 10 şubat ve 11 şubat 2 gün tatil olmuştur. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Giresun'da iki gündür yağan kar nedeni ile bazı ilçelerde tatil oldu. Alucra ve Çamoluk dışındaki okullarda okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim - öğretime 1 gün süre ile ara verildi. Görele ilçesinde 2 gün ara verildi.

Karabük ve ilçelerinde  3 gündür yağan kar nedeni ile 1 gün süre ile okullar tatil edildi.  Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Zonguldak yağan kar sebebi ile merkez ilçede taşımalı eğitime 10 şubat pazartesi günü okullar tatil edildi. Gökçebey ve Devrek ilçelerinde taşımalı ve normal eğitime ara verildi. Kozlu ilçesinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Ordu'da valiliğin açıklaması ile yoğun kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ile halk eğitim merkezlerinde 1 gün ara verildi. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Artvin il genelinde ilçeler dahil okula 1 gün ara verildiği bildirildi. ilk ve orta dereceli okullar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ile halk eğitim merkezlerinde 1 gün ara verildi. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Van valiliğinden yapılan açıklama ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kar nedeni ile eğitime 1 gün  ara verildi. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Kastamonu kar nedeni ile 11 ilçede okullar tatil edildi. Ağlı, Küre, Şenpazar, Hanönü, Araç, Devrekani ve Seydiler ilçelerindeki tüm okullarda, Bozkurt, Taşköprü ve Cide ilçelerinde tatil edildi. İnebolu ilçesinde Lise ve dengi okullar hariç diğer okullarda yarın eğitime ara verildi.

Düzce valiliğinden  yapılan açıklamaya göre Düzce il genelinde 10 Şubat okullar tatil edildi. Kamuda çalışan hamile ve engelli çalışanlar içinde tatil olduğu bildirildi.

Batman Sason kaymakamının yaptığı açıklama ile ilçenin tamamı ve köylerinin tatil olduğunu bildirdi.

Samsun Valisi Osman Kaymak "Gençler yorumlarınızı okuyorum, okul sevginiz gözlerimi yaşartıyor. Kar yoğun bir şekilde yağmaya devam ediyor, sabah da buzlanma riski var. Siz en iyisi yarın güzelce bi kar topu oynayın

10.02.2020 günü ilimiz geneli bütün okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir." dedi. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.