Birinci Nesil İphone Modeli Büyük İlgi Gördü! Yapılan Açık Arttırma İle 50.000 Dolara Satışı Gerçekleştirilecek

2007 senesinde üretilerek piyasaya sürülen birinci nesil iPhone modeli için müzayede de çıkarttırma ile satış gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Birinci Nesil İphone Modeli Büyük İlgi Gördü! Yapılan Açık Arttırma İle 50.000 Dolara Satışı Gerçekleştirilecek

2007 yılında üretimi gerçekleştirildikten sonra paketi açılmamış bir cihaz olan birinci nesil iPhone modeli için 50.000 TL değerleme yapılacak. 15 seneden fazla bir süre önce piyasaya sunulan bu model ile başlayan iPhone üretimleri günümüzde birçok farklı gelişmiş model seçeneklerine ulaştı. Bu ilk nesil iPhone modelinin müzayede üzerinden satışa çıkarılması ile ilgili haberimizin devamını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz

Iphone Dünya Genelinde 2 Milyar Kullanıcıya Ulaştı

Günümüzde iPhone dünya genelinde 2 milyar kullanıcı sayısına ulaştı. 2007 yılında 599 dolar üzerinden piyasaya sürülen ve satışı gerçekleştirilen ilk iPhone modeli farklı özellikleri ile piyasada yoğun talep görmüştü 2 megapiksel kamerası bulunan ve 3.5 inç ekranı olan bu cihaz aynı zamanda 4 ile 8 GB depolama alanı gibi özellikleri de sunuyordu. Bununla birlikte üretilen ilk iPhone modeli kullanıcılar için internet ve iTunes gibi özellikleri de beraberinde sağlıyordu.

jksje-1665993154-8983.webp

Müzayede satışı gerçekleştirilecek olan ilk nesil iPhone modelinin ilginç bir hikayesi bulunuyor. Bu cihaz dövme sanatçısı Karen Green tarafından müzayede edilecek. Kendisine hediye edilen bu ilk nesil iPhone cihazını hiç kullanmayan ve paketinden çıkarmayan dövme sanatçısının telefonu 50.000 dolar değerleme ile müzayede de satışa çıkarılacak. Yine aynı özellikleri taşıyan bir başka ilk besin iPhone modeli Ekim ayında müzayede kapsamında 39.000 dolar gibi bir değer ile açık arttırmaya çıkarılmıştı.

2007 yılında Apple adına Mac World fuarında konuşma yapan o zamanki Apple patronu Steve Jobs o zaman ilk nesli üretilen iPhone telefon modelleri için bugün hep beraber tarih yazacağız açıklamasını yapmıştı. Aynı konuşmanın devamında Steve Jobs piyasaya sürülecek bu yeni akıllı telefonun devrim niteliğinde bir cep telefonu olacağını da ifade etmişti. Müzayede ile satışa çıkarılacak olan hiç kullanılmamış ilk nesil iPhone modeli için yapılacak açık arttırma merakla bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.