BJK'nin 114. Kuruluş Yıldönümü Vesilesi ile Fikret Orman Mesaj Yayınladı

Siyah beyazlı kulübün 114. yıl dönümü vesilesi ile Kulüp Başkanı Fikret Orman bir mesaj yayınladı. İşte Fikret Orman tarafından yayınlanan mesaj.

Yayınlanma:
BJK'nin 114. Kuruluş Yıldönümü Vesilesi ile Fikret Orman Mesaj Yayınladı

Bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 114. yıl dönümü.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün 114'üncü kuruluş yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan mesajda takım ve taraftar etkileşimine vurgu yapıldı. Fikret Orman tarafında yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"114 yıldır yaşattığı gelenekleriyle Türkiye'nin saygısını kazanmış bir çınar olan Beşiktaşımız, gücünü taraftarlarımızdan almaktadır. Beşiktaş'ı 114 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline gelen Beşiktaşımız'ın 114. yaşını kutluyoruz. Beşiktaş'ta bir aile ortamına sahibiz. Yöneticisinden kulüp çalışanlarına, teknik ekiplerimizden sporcularımıza kadar güzel bir ahenk içindeyiz. Taraftarımızın takdiri hak eden desteğiyle ne kadar övünsek az kalır... Ülkemizin ve gençlerimizin spor alanlarında daha başarılı olması için şanlı mazimizden aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak, kulübümüzün bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli büyüklerimizi minnetle, şükranla anıyor; tüm Beşiktaşlılar'ı en içten dileklerimle kutluyorum."

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.