BMW 3 Serisinin Fiyatları Güncellendi! Şık Tasarımı Oldukça Beğeniliyor!

Yeni BMW 3 serisi için fiyat listesi güncellendi. Ülkemizde Ocak ayı fiyatlarıyla en çok satan otomobil belli oldu.

Yayınlanma:
BMW 3 Serisinin Fiyatları Güncellendi! Şık Tasarımı Oldukça Beğeniliyor!

BMW 3 serisi için yeni bir fiyatlandırma listesi mevcut. Kompakt lüks sınıftaki en iyi seçeneklerden biri olan otomobil, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından sedan, coupe, cabriolet ve touring gibi çeşitli gövde stillerinde üretiliyor. Araba, birçok ülkede en çok satan otomobil sıralamasında en üst sırada yer alıyor ve düzenli olarak Mercedes-Benz C-Serisi, Audi A4 ve Lexus IS gibi otomobillerle karşılaştırılıyor. Tipik olarak dizel ve benzinli motorlara sahip olan, hibrit ve tamamen elektrikli versiyonlarıyla da karşımıza çıkan otomobilin ülkemizde oldukça sevildiği biliniyor.

Yeni BMW 3 Serisi Özellikleri

BMW 3 serisi ilk kez 1975 yılında tanıtıldı ve o zamandan beri 16 milyondan fazla satarak markanın en kazançlı otomobillerinden biri oldu. Yenilenen ön yüzü, yeniden tasarlanan farları ve daha geniş ön ızgarası sayesinde araç daha dinamik bir görünüm kazandıran uyarlanabilir LED aydınlatma ile artık bir seçenek olarak sunuluyor. Otomobilin orta konsolunda 14,9 inçlik bir bilgi-eğlence ekranı ve 12,3 inçlik bir gösterge paneli bulunuyor. Sürücüler, BMW'nin kavisli ekran tasarımı da dahil olmak üzere otomobilin karmaşık unsurları karşısında büyüleniyor. Tek bir cam parçası her iki paneli de kaplayarak belirgin bir geniş ekran efekti sağlar.

2022-bmw-3-serisi-6.jpeg

Kaputun altında benzin ve dizel ile beslenen dört ya da altı silindirli, 148 hp (150 PS) ile 369 hp (374 PS) arasında değişen çok çeşitli motorlar yer alıyor. Türkiye'de 170 bg güce sahip 1.6 litre turbo benzinli motor seçeneği yer alan araç, 8 ileri tam otomatik şanzıman desteği içeriyor. Aracın sedan versiyonu 0'dan 100 km/s hıza yalnızca 8.1 saniye gibi kısa bir süre içinde ulaşmayı başarıyor. BMW 320 xDrive Touring seçeneğinde ise 190 beygir güç ve 400 Nm tork üretme kabiliyetine sahip 2.0 litre dört silindirli turbo dizel motor bulunuyor. Bununla birlikte araç 0'dan 100'e 7,5 saniyede ulaşabiliyor.

Yeni BMW 3 Serisi Fiyat Listesi

  • Yeni BMW 320i Sedan - M Sport Ocak 2023 fiyatı 2 milyon 018 bin 900 TL
  • Yeni BMW 320d xDrive Touring - M Sport Ocak 2023 fiyatı 2 milyon 691 bin 900 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.