BMW Bu Sefer İstediğini Yapmış! 2024 BMW X5’in Fotoğrafları Sızdırıldı!

BMW, 2024 SUV modeli tanıtımı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Teknik özellikleri ortaya çıkan 2024 BMW X5'in görüntüleri Instagram'da yayınlandı.2024 BMW X5 Fotoğrafları Sonunda Ortaya ÇıktıModelin LCI versiyonu olduğu...

Yayınlanma:
BMW Bu Sefer İstediğini Yapmış! 2024 BMW X5’in Fotoğrafları Sızdırıldı!

BMW, 2024 SUV modeli tanıtımı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Teknik özellikleri ortaya çıkan 2024 BMW X5'in görüntüleri Instagram'da yayınlandı.

2024 BMW X5 Fotoğrafları Sonunda Ortaya Çıktı

Modelin LCI versiyonu olduğu öne sürülen aracın ön ve arka görüntüleri wilcoblok kullanıcısı tarafından Instagram'a yüklendi. Makyajlı kasa olarak bilinen yeni tarz, ince BMW dokunuşlarına sahip olacak. 2024 BMW X5 LCI, önceki modelle aynı tasarım çizgisini korurken daha küçük ve daha sportif farlara sahip olacak. Işıklı ön panjura sahip olan araç, çağdaş tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

3 boyutlu yapısı sayesinde arka lambalar derinlik hissi veriyor. Arka tamponun önceki versiyondakiyle aynı olduğuna dikkat etmek önemlidir. Üç farklı motor seçeneğiyle gelen 2024 BMW X5, ABD'de sDrive (arkadan çekişli) ve xDrive (dört tekerlekten çekiş) versiyonlarında sunulacak. Turboşarjlı B58 sıralı altı motorla birlikte gelen BMW X5 xDrive40i donanımı, standart sürüm X5 ile satılmaya devam edecek. Ortaya çıkan bir bilgi olarak, BMW X5 xDrive45e'nin hibrit versiyonunun büyük bir güç artışına sahip olacağı yönünde. Yeni araç, müşterilere yeni bir ad olan BMW X5 xDrive50e altında tanıtılacak.

Altı silindirli turboşarjlı motor ve elektrik motoruyla BMW X5 xDrive50e, toplam 480 beygir güce sahip olacak. X7'nin modifikasyonlarını yansıtan 2024 BMW X5 M60i, M Performance varyantı olan BMW X5 M50i'nin yerini alacak. Rapora göre, X7 M60i'nin 530 beygir gücündeki S68 M motorunun performans odaklı modele güç sağlayacağı bildiriliyor. Çarpıcı kavisli ekran ve iDrive 8, 2024 BMW X5'te standart olarak gelecek. Ek olarak ortaya çıkan bir bilgi ise, resmi tanıtımın 8 Şubat'ta yapılacağı yönünde.

BMW CES'e Farklı Bir Renk ile Giriş Yapmıştı

BMW Grubu da yeni neslin temsilcisi BMW İ Vision Dee ile fuardaydı. Dijital duygusal deneyim anlamına gelen Vision Dee, marka açısından da bir kilometre taşı. İstenildiğinde camlar karartılıp dış dünyayla ilişki kesilebiliyor, gelişmiş Head up Display, sanal gerçeklik ile birleşiyor. BMW yaklaşık 20 yıldır bu sistemi geliştirmeye devam ediyor. Konseptin dikkat çekici özelliklerinden biri de 32 farklı gövde rengini yansıtabilmesi. Saniyeler içinde otomobilin rengi değişebiliyor. Yani gelecek dönemde polislerin de işi zor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.