Bolu İzzet Baysal Hastanesi Müdürü Salih Ayan'a silahlı saldırı

Bolu İzzet Baysal Hastanesi Müdürü Salih Ayan, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. İşte detaylar ve bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Bolu İzzet Baysal Hastanesi Müdürü Salih Ayan'a silahlı saldırı

Son dakika haberi: Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Müdürü Salih Ayan, hastanede odasının önünde silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırıya uğrayan Ayan yaralandı. Saldırgan 33 yaşındaki Ersoy K. ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Bugün sabah saat 10.30 sularında Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin Köroğlu Ünitesi'nde meydana gelen olayda, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Müdürü Salih Ayan, hastanenin giriş katında bulunan odasından çıktığı esnada koridorda Ersoy K. isimli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ersoy K.'un tabancayla ateş ettiği Hastane Müdürü Salih Ayan, sağ bacağından vuruldu.

Saldırı sonucu yaralanan Salih Ayan, hastanenin acil servisine götürülerek tedaviye alındı. Ersoy K. ise olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekibi, saldırıda kullanılan tabanca ile yaralanan Salih Ayan'ın ayakkabılarının bulunduğu koridorda inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Bolu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.